Thursday, November 30, 2023
HemNBAShaquille O'Neals mindre kända son stubbar styvsyster med "trevligaste" anteckning efter Big...

Shaquille O’Neals mindre kända son stubbar styvsyster med “trevligaste” anteckning efter Big Chicken’s Friendsgiving-firande

Shaquille O’Neal uppfostrade sina barn i en blandad familj och det är mer än uppenbart att det inte finns några bittra splittringar här. Två av hans barn visade den bästa dynamiken i en interaktion med sociala medier. Allt samtidigt som de marknadsför sin pappas restaurangverksamhet inspirerad av sin mormor. De får användare av sociala medier att längta efter mer av dessa söta syskoninteraktioner från Shaqs barn.

Det är en stor tid för Big Aristoteles barn när de når stora milstolpar. Han stöttar sina barn i deras ansträngningar medan han håller på med en massiv expansionsplan för sitt älskade Big Chicken-imperium.

Shaquille O’Neals barn leker trevligt

Den äldsta av Shaquille O’Neals sex barn, Taahirah O’Neal hade den bästa tiden på Big Chicken Shaq nyligen. Hon använde en av de Houston-baserade platserna i sin pappas restaurangkedja för att fira “Friendsgiving” med sitt gäng. Medan hon höll på gav hon familjen ett litet uppsving bland sina följare.

“mig (handskakning emoji) familjeföretaget,” hade hon skrivit i en serie bilder på Big Chicken skyltfönster. Hon såg till att lyfta fram mottot “Big flavor, big food, big fun.”

Hennes yngre bror, Shareef O’Neal, var snabb med att kommentera: “Trodde att det här var din mamma! (hjärta händer emoji) tvillingar fr.”

Taahirah är Shaqs dotter från ett tidigare förhållande med Arnetta Yardbourgh. Shaq har upprätthållit en bra relation med sitt ex och tydligen så har hans barn med ex-fru Shaunie Henderson också.

Taahirah hade taggat Arnetta i sina inlägg så hon såg förmodligen Shareefs söta kommentar också. Taahirah själv svarade honom med, “Det är det trevligaste någon någonsin har sagt till mig … Ilysm.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Taahirah (@taahirahoneal)

Taahirah delade också bilder på sin “Friendsgiving” på Big Chicken. Ingen överraskning att hon valde platsen. Hon gör alltid sin del för sin pappas enorma affärsimperium.

Shaq kan räkna med sin äldste

Shaquille O’Neal har en förväntning från sina barn och det är att utmärka sig i akademiker. Taahirah har levt upp till dessa förväntningar och mer. Hon tog examen Magna cum laude från Oglethorpe University 2019. Hon arbetade senast på PepsiCo men skötte också en kort tid sidorna för sociala medier för Shaqs underhållningsföretag, Mine O Mine.

Hon är för närvarande baserad i Houston, Texas. Lone Star State är där O’Neal har öppnat flera enheter av Big Chicken och lägger till 50 andra enheter i en 300+ nationell expansionsplan.

Den nostalgiinspirerade Big Chicken-menyn är utvecklad på Shaqs favoritmåltider och hans mammas recept. Taahirah verkar också hjälpa till i familjeimperiet. Hennes inlägg fick ett svar från den officiella Big Chicken-sidan – upphöjda händer, eld och kyckling-emojis. För att lägga till det har hon Reebok-sneakers, märket hennes pappa är ny president för.

Det finns en hel del hälsosam O’Neal-ness som går runt på en Big Chicken och det märks. Och den äldsta visar alla kotletter att leda som sin pappa.

RELATED ARTICLES

Mest populär