Wednesday, February 28, 2024
HemNBAShaquille O'Neal sympatiserar med Zach Lavine, råder honom att iscensätta protester mot...

Shaquille O’Neal sympatiserar med Zach Lavine, råder honom att iscensätta protester mot tjurarna när deadline för handel närmar sig

Framtiden för Chicago Bulls är mycket grumlig. En gång guldstandarden i NBA i mer än ett decennium har laget haft korta ögonblick av relevans. Men i början av 2020-talet var laget redo att slå igenom igen. Men på grund av skador och bristande passform har resultaten inte gått enligt plan. Som ett resultat är nästan alla spelare i laget indragna i handelsrykten. Bland dem har särskilt ett namn Shaquille O’Neals uppmärksamhet.

“Jag hoppas bara att de byter ut Zach Lavine till en utmanare. Han hade en sträcka där, där han såg riktigt bra ut, speciellt när Lonzo Ball var frisk. Det måste vara svårt för en spelare när du hör ditt namn handla rykten.”

För att peka på skillnaden mellan hans scenario och Lavines nuvarande, hade Shaq till och med en uppmaning till handling till höjdpunktsrullens dunker. “Som om jag byttes 5 gånger. Men jag visste inte. Jag har precis blivit bytt. Men du är här hela året. Jag blir handlas, jag blir handlas, blir handlas. Du borde nog bara gå in där och säga, ‘Hej, jag kommer inte spela förrän du byter mig eftersom du vill byta mig’.”

Med rykten om en marknad som dör ner, trots tidigare rapporter om Los Angeles Lakers intresse för Zach, kan en affär komma förr snarare än senare? Eller är uppmaningen till handling en hjärnplan från 7-fotaren för att förbättra sitt gamla lag?

Med teamet som vänder ett nytt blad, vill de ens ha en förening med den Kalifornien-infödda?

Det här är en berättelse som utvecklas.

Inlägget Shaquille O’Neal sympatiserar med Zach Lavine, råder honom att iscensätta protester mot tjurarna när handelsdeadline närmar sig dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär