Friday, February 3, 2023
HemBasketballShaquille O'Neal, som tjänar 10 miljoner dollar för 30 minuters arbete varje...

Shaquille O’Neal, som tjänar 10 miljoner dollar för 30 minuters arbete varje vecka, ger skrytsamt svar på jobbsäkerhet

Det är ingen hemlighet att NBA-legenden Shaquille O’Neal är en man med många talanger. Efter sin pensionering har Shaq blivit en av de bästa basketanalytikerna. Fans över hela världen älskar hans upptåg med andra legendarer Charles Barkley, Kenny Smith och Ernie Johnson i “Inside the NBA”-showen på TNT. Nyligen skrev även den fyrfaldige NBA-mästaren på en kontraktsförlängning med TNT. För ett par veckor sedan gav O’Neal ett till synes skrytsamt svar när han tillfrågades om hans framtid i TV-branschen under en intervju.

Den tidigare MVP:n gav nyligen en intervju till en serbisk kanal som heter “Arena Sport TV”. Under sitt-down svarade O’Neal ärligt på en mängd frågor.

Shaquille O’Neal om sin framtid

I ett fall noterade värden att Shaquille O’Neal har varit en del av TNT i mer än ett decennium nu. Han frågade sedan Shaq om hans framtid inom tv-branschen. O’Neal svarade: “Vem vet? Jag går dag för dag, år för år. Jag har bara turen att få jobba och ha ett jobb. Men om jag höll ut länge, bra. Om inte så förstår jag. Du vet, när du växer upp som jag växte upp måste du alltid ha något att falla tillbaka på. Så om TNT slutar imorgon kommer jag definitivt hitta andra saker att göra.”

DYK DYPARE

The Big Diesel sägs ha skrivit på en kontraktsförlängning värd 10 miljoner dollar per säsong med TNT med ett 30-minuters framträdande varje vecka. Shaq är dock fortfarande inte säker på vad framtiden har att erbjuda.

Dessutom var han ganska säker på att han kan hitta något annat om han lämnar TNT. Varför skulle han inte det? Den fyrfaldige NBA-mästaren har byggt upp ett affärsimperium genom åren. Enligt rapporter har Shaq ett nettovärde på 400 miljoner dollar. Så hans självförtroende är ingen tillfällighet. Men fansen skulle sakna att se hans upptåg på TV när han bestämmer sig för att kalla det en dag.

Inne i NBA

Shaquille O’Neal vann nästan allt under sin lysande karriär. Han spelade sin sista säsong för Boston Celtics 2010-11 och meddelade att han skulle lägga av. Han kom sedan till TNT som basketanalytiker 2011. Även om O’Neal alltid har varit mediekunnig behövde han lite tid för att komma till rätta.

Men han blev snart en fansfavorit med sina lustiga bilder. Men det har också varit några häftiga stunder med bråk mellan Shaq och hans kollegor. Men totalt sett är showen nästan alltid rolig och fansen älskar den.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär