Wednesday, December 6, 2023
HemBasketballShaquille O'Neal river "Dumb A**" Kanye West i sönder för Balenciaga-kontroversen med...

Shaquille O’Neal river “Dumb A**” Kanye West i sönder för Balenciaga-kontroversen med bara 8 ord och 2 Hashtags

Det råder ingen tvekan om att Shaquille O’Neal alltid har varit en av de mest välkända personligheterna i NBA. Han är en frekvent talare på offentliga plattformar och tvekar aldrig att uttrycka sin åsikt om aktuella ämnen. Ibland kan hans frispråkiga natur placera honom i en position han inte vill vara i. Hans fejd med Kanye West var återigen i rampljuset.

I ljuset av kontroversen kring Balenciaga har många gått ut ur deras sätt att dela sina åsikter. West har varit lite för uppriktig när det gäller kontroversen, och många personligheter har kritiserat “Ye” för hans uppfattning.

Shaq är en sådan personlighet. Allt detta trash talk började när Shaq refererade till Kyrie Irving som en “idiot”. Som ett resultat klev West fram och försvarade Irving. Nyligen var Irving på nyheterna för sina antisemitiska uttalanden.

Hans handtag på sociala medier har använts för att marknadsföra den antisemitiska dokumentären, enligt Shaq. Sedan dess har de haft många på-och-av-konversationer och trash talks. Nu när det gamla samtalet är över har ett nytt börjat och ännu en gång uppstod trashtalk.

Nyligen är det lyxiga modehuset nytt

Kanye Wests trash talk om Balenciaga inspirerade Shaquille O’Neal att kommentera

Tydligen har trashtalket mellan NBA-stjärnan och rapparen pågått i några dagar. Shaq har också börjat dela några av sina tankar offentligt på sociala medier. I ett Instagram-inlägg hänvisade Shaq till West som “samma märke som tappade hans Dumb A** #narcissist #hypocrite”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Shade Room (@theshaderoom)

Den här kommentaren kom precis efter att West uttalade sig mot att Balenciaga använde barnmodeller i deras senaste

Situationen kan bli väldigt rörig med någon som Shaq. Likaså håller inte West sig tillbaka när det kommer till folkstorm. Vad tycker du om detta? Låt oss veta dina tankar nedan i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär