Saturday, December 9, 2023
HemNBAShaquille O'Neal har bara 5 ord att säga efter att ha sett...

Shaquille O’Neal har bara 5 ord att säga efter att ha sett vilda nattklubbsfilmer

Medan många idrottare försöker maskera en rolig personlighet, är det väldigt få som klarar av det. Det är dock hans charm och genuina komiska färdigheter som gör Shaquille O’Neal så grundligt underhållande. Oavsett om det är på NBA på TNT eller roliga sketcher, är legenden ständigt underhållande. Till exempel kom hans senaste komediguld på hans Instagram-flöde.

På grund av hans ständigt närvarande memevärdiga reaktioner blir till och med en enkel sketch flera gånger rolig. Så var fallet med hans senaste affär.

Shaq Reacts kan bli nästa stora grej

I linje med de flesta innehållsskapare på IG nuförtiden hade Los Angeles Lakers stora man en liknande idé. Att reagera på andras innehåll samtidigt som man visar upp sitt komiska geni. Shaq är redan bekant med spektrumet och engagerar sig i en liknande idé i sin analytikerroll.

Men hans oklanderliga timing gör även en normal reaktionär video dubbelt rolig. Så var fallet den här gången också. Hans inspirationskälla? En video som cirkulerar på internet från en nattklubb.

I klippet försöker en man dansa med en kvinna på scenen på klubben. Men när han försöker ta upp henne ramlar paret, faller över soffan och slår in i en annan åskådare. O’Neal kan omedelbart vända sig till Miami Heat-legenden i sängen och allt som O’Neal kan göra är att skaka på huvudet i besvikelse.

Att sluta ögonen, “Jag ska sova igen,” är allt 51-åringen kan samla ihop. Men inte 2 sekunder senare öppnas ena ögat när han “i hemlighet” njuter av en andra genomgång.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq)

Naturligtvis kommer hans bästa kemi som ett resultat av hans lagarbete med Charles Barkley. Den kemin visades fullt ut när man bröt ner Draymond Green-incidenten från tidigare under året.

Shaquille O’Neal och Charles Barkleys reaktion på Draymonds handgemäng

Medan den första reaktionen från Shaq var att göra en rolig referens, skulle de två lösas upp i deras typiska komedi. När Ernie Johnson och Kenny “The Jet” Smith löstes upp i skratt, försökte Hall of Fame-duon att återskapa bråket på domstolen.

Den 4-faldige mästaren tog sig över till andra sidan skrivbordet och satte Chuck i ett skenbart strupgrepp för att demonstrera Greens agerande mot Rudy Gobert. Medan de två också bröt samman i skratt, var det ytterligare en påminnelse om duons oklanderliga komiska timing.

Ändra aldrig, Shaq. Förändras aldrig.

Läs mer: Shaquille O’Neal kastar en häftig uppfattning om Draymond Greens 5-spelsupphängning: “Lägg sina händer på dig … slå dem upp …”

RELATED ARTICLES

Mest populär