Monday, December 11, 2023
HemNBAShaquille O'Neal erbjuder hänsynslös föraning och varning för senaste Clippers Superstar

Shaquille O’Neal erbjuder hänsynslös föraning och varning för senaste Clippers Superstar

Shaquille O’Neal vill ha mer av Harden-Westbrook tandem. Inför de kämpande Los Angeles Clippers som spelar mot Nikola Jokics trupp, satsar Shaq inte på LA än. Han har en brutalt ärlig förutsägelse för laget om inte tidens man vänder på det. Och enligt Big Diesel hoppas han på att James Harden ska bli den förstärkning som hans lagkamrater behöver.

Inside NBA-teamet har inte hållit tillbaka på sin kommentar om James Harden. De har ännu inte sett honom visa sig vara fördelaktig för laget.

Shaq vill att The Beard ska vara den PG som laget behöver

TNT-teamet håller inte tillbaka mot James Harden. När matchen mot Denver Nuggets drar igång har Shaquille O’Neal redan hållit sina förväntningar låga. “Det ser ut som att det inte kommer att fungera,” för Clippers, sade Shaq.

Teamet håller fortfarande på att ta reda på hur man ska arbeta sedan de nya tillskotten till listan. På pappret, sa O’Neal, borde kraftpaket som Russell Westbrook, Kawhi Leonard och James Harden vara en brutal kraft. Men han vill att Harden ska vara strategisk.

“Om jag var James ikväll skulle jag vara en sann point guard. Jag skulle inte ens leta efter skott. Jag skulle ge det och jag skulle pressa det. Och jag skulle ge de här tre killarna bollen. För just nu fungerar inte det vi gör. Och vi måste vinna.”

Det återstår att se om Harden lyssnar till Shaqs råd när spelet fortskrider.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär