Friday, February 3, 2023
HemBasketballShaquille O'Neal bryter tystnaden om Deion Sanders "förräderi" mot Jackson State: "Vi...

Shaquille O’Neal bryter tystnaden om Deion Sanders “förräderi” mot Jackson State: “Vi är bara oroliga för Travis Hunter”

Många NBA-spelare och till och med legender var hypade över det senaste draget från Deion Sanders. Sanders lämnade Jackson State för att bli huvudtränare för Colorado Buffaloes. Sanders tränade Jackson State i tre år och vände på lagets utseende och gjorde det till en mästerskapsutmanare.

Kyle Kuzma och Kendrick Perkins gick vidare till Twitter för att dela sin spänning över Sanders senaste drag. Men Shaquille O’Neal å andra sidan var inte nöjd med att Sanders lämnade Jackson State.

Shaquille O’Neal bryter sin tystnad

Många kände att Sanders kan ha förrådt Jackson State efter att ha lämnat laget högt och torrt. Och nu bröt till och med Shaquille O’Neal sin tystnad när han gjorde Sanders för att ansluta sig till Coloradobufflarna.

Och det hela kretsar kring den femstjärniga rekryten, Travis Hunter. Hunter hade nyligen förbundit sig att spela i Jackson State. Och lika mycket som han skulle ha velat spela under Sanders, kan Deion ha lämnat honom hängande också.

Och det var det som störde Shaquille O’Neal när han berättade om det på sin podcast, “The Big Podcast With Shaq.” Som värd pratade Nischelle Turner om hur tränare kan röra sig men resten av spelarna kan inte efter att de rekryterat dessa spelare till laget. Podden finns på NBA på TNT-kanalen på youtube.

Turner tyckte att det var hjärtskärande att spelarna satte sin tillit och tro på tränaren och han slutar med att lämna laget. Det var då O’Neal sa att spelaren också kan röra sig men Turner påpekade snabbt att bara Travis Hunter och Sanders son kan ha haft det privilegiet.

Det var då O’Neal sa: “Vi är inte oroliga för de andra, vi är bara oroliga för Travis Hunter.” Och Turner kunde ha setts överraskad eftersom hon inte förväntade sig att Shaq skulle ha en sådan hållning.

Fansen kände sig förrådda efter Deion Sanders avgång

Men så mycket som någon skulle vilja att Deion Sanders fortfarande tränar i Jackson State, kommer det förmodligen inte att hända. Men Sanders coachning av Travis Hunter hade varit helt perfekt.

Jackson State skulle ha förblivit en utmanare. Och Hunter skulle ha utvecklat sina färdigheter som spelare innan han blev draftad till NFL. Medan vissa fans och tittare var hypade över draget Sanders gjorde, var vissa ganska besvikna.

Det blev så illa att en av studenterna vid Jackson State bestämde sig för att förstöra väggmålningen på Deion Sanders vid Jackson State University. Förhoppningsvis svalnar allt detta onda blod snart.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär