Monday, December 4, 2023
HemNBAShannon Sharpe spränger Lou Williams för senaste Bubble Take samtidigt som hon...

Shannon Sharpe spränger Lou Williams för senaste Bubble Take samtidigt som hon påminner om Montrezl Harrells härdsmälta

NFL Hall of Famer Shannon Sharpe håller inte tillbaka något som svar på Lou Williams. Williams senaste virala kommentarer om varför LA Clippers förlorade i 2020-bubblan har fått mycket dragning. Och inte den goda sorten. Att prata med Trae Young i sin podcast var det första som den tidigare Clippers-vakten öppnade upp sig om hela händelsen.

Han var säker på att det var hans bästa chans att vinna, men lagmentaliteten hade brutit ner all kvarvarande vilja. Men Sharpe har sin uppfattning om den fängslande “ursäkten”.

Sharpe ger sina två cent på skälen från Lou Williams

När han pratade med Chad “Ochocinco” Johnson i sin podcast, Nightcap, grävde Shannon ganska djupt ner i Williams kommentarer. Han sa att “mullret” utanför domstolen inte var tänkt att påverka insidan. “Vad spelar mullret på utsidan ens roll för vad du gör på den jävla domstolen?!”

Trots att det var favoritlaget att vinna titeln, påverkade ryktesbruket laget negativt. Det faktum att ingen skulle “respektera chippet” drabbade många spelare. Det ledde till att resten av dem inte var det minsta intresserade av att vinna den.

Det framgår av The Shapeshifters kommentarer att han inte är det minsta imponerad av Lous förklaring. Vad som än händer utanför domstolen stannar för honom där – utanför. Det är ingen ursäkt för att förlora en högst sannolik mästerskapstitel. Speciellt med tanke på att de hade en serieledning med 3-1 innan de förlorade mot Nuggets.

Men Sharpe känner inte likadant mot en annan spelare som missade bubbelspelet mot Lakers.

Shannon Sharpe förlänger en olivkvist till Montrezl Harrell

En annan spelare som Sharpe pratar om i sin podcast är Montrezl Harrell. Harrell hade en stor härdsmälta under NBA-bubblan. Hans mormor hade gått bort och Harrell åkte till sitt hem den 17 juli. Clippers gick in i matchen utan honom och förlorade mot Lakers.

LA Clippers Lou Williams erkänner att han ångrar att han åkte till Magic City och Breaking Bubble Protocol

Harrell hade återvänt under resten av matcherna och snittade karriärhöjder (18,6 poäng och 7,1 returer per match) under säsongen. Och enligt Shannon, även om Montrezl inte hade kommit tillbaka, skulle ingen ha trott sämre om honom för det. “Han hade all rätt. Om han inte ens kommit tillbaka, skulle jag inte ha hållit det emot honom … alla skulle ha förstått om Tre sa: ‘Vet du vad? Jag kan inte göra det här. Ingen skulle hålla det emot honom, tillade han.

Harrell var Clippers ledande målskytt. Även om match 7 såg honom kasta in en 20-poängs insats, föll Clippers mot Denver i den andra omgången av slutspelet. Men det här var en gjord och dammad affär. Det som lätt kunde ha varit franchisens första titel någonsin gled dem mellan fingrarna.

Och ingen är klokare. Förhoppningsvis kan nu Clippers, med sådan elitstjärnmakt, omgruppera sig och fokusera på att vinna den mycket svårfångade ringen.

RELATED ARTICLES

Mest populär