Tuesday, February 27, 2024
HemBasketballShannon Sharpe hotar att gå i pension, kastar bort Dillon Brooks för...

Shannon Sharpe hotar att gå i pension, kastar bort Dillon Brooks för Dirty Move på LeBron James

Los Angeles Lakers har gjort en besvikelse den här säsongen och upplevt en nedgång i form och prestationer efter en inledningsvis lovande start där de gick segrande i den inledande In-Season-turneringen. När säsongen nått halvvägs, smyger Lakers för närvarande utanför de garanterade slutspelsplatserna på 9:e plats. Deras senaste framträdanden har visat lite som tyder på att Lakers legitimt skulle kunna utmana om NBA-titeln.

Lakers led ännu ett nederlag i sin senaste match mot Houston Rockets. Trots att LeBron James och Anthony Davis bidrog med 23 poäng vardera, säkrade Rockets segern med ett slutresultat på 135-119. Men spelet kantades av tvivelaktiga upprop, fula problem och smutsiga spel, med Dillon Brooks framträdande inblandad. Och en före detta fotbollsspelare, Shannon Sharpe, var inte nöjd med det.

Shannon Sharpe tar undantag från Dillon Brooks upptåg

I det senaste avsnittet av ESPNs First Take ropade Sharpe Brooks för att ha försökt skada motståndare som LeBron och Jarred Vanderbilt. Han sa: “Om de låter dig knuffa killar i ryggen, kan de anställa mig. Låt mig bara komma in vid 55 års ålder så kan jag göra precis vad Dillon Brooks gör. Killen går på rasten, jag kan knuffa honom i ryggen. Jag kan gå upp för en retur, låtsas som om jag försöker få en retur och klubba killen utanför hans huvud. Det är onödigt. Det är inte basket.”

Det här är inte första gången som Shannon Sharpe har tagit undantag från Brooks stil att spela basket. Förra säsongen hamnade Sharpe i ett hett bråk med Brooks, och det ledde till att säkerheten skilde de två åt när Ja Morant och Steven Adams gick med för att försvara Brooks från Sharpe. 55-åringen hamnade också i ett bråk med Ja Morants pappa, Tee Morant, under matchen.

Sharpe bad dock om ursäkt för sitt agerande en dag senare på Undisputed. Han sa: “Jag tar fullt ansvar för vad som hände. Det spelar ingen roll vad Dillon Brooks sa eller hur många gånger han sa det. Att jag är den ansvariga personen, att jag har den plattform jag har och att så många människor ser upp till mig, jag hade fel.”

Läs mer: Iowa News: Caitlin Clarks nyheter på $78 000 lämnar tennislegenden Billie Jean King på Cloud Nine

Under tiden fick Grizzlies utstå ett uruselt lopp och förlorade åtta av de nio matcherna efter incidenten. Tillfällighet? Det tror jag inte. Vad tycker du om Sharpes fejd med Dillon Brooks? Har Shannon Sharpe rätt? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Inlägget Shannon Sharpe hotar att komma ut av pensioneringen, trashes Dillon Brooks för Dirty Move On LeBron James dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär