Friday, December 8, 2023
HemNFLShannon Sharpe framstår som vinnaren som fans Troll Skip Bayless för Divisive...

Shannon Sharpe framstår som vinnaren som fans Troll Skip Bayless för Divisive Tom Brady & Bill Belichick Prediction

Mitt i Bill Belichicks och Tom Bradys monter, lyckades en populär analytiker trolling. “Odiskuterad” värd Skip Bayless var mitt uppe i lite internet-hån. Den vördade panelmedlemmen har en historia av att komma ut med sina starka åsikter. Blandat med kritik drar panelmedlemmen sig inte för att uttrycka sina sanna avsikter.

Som är fallet med flera förståsigpåare har de sina favoritspelare. För Bayless är det utan tvekan NFL-legenden Tom Brady. Men den här gången pekade han ut Tom Brady och blev själv en del av hatet på nätet när fansen hörde av sig med sina reaktioner. Skip Bayless senaste nedfall med Shannon Sharpe gör fortfarande rundor på sociala medier och fansen glömmer aldrig! Bayless tweet på plattformen X som visar hans favoritism till Tom Brady kom tillbaka för att förfölja honom.

Fans sliter isär Bayless i hans senaste Brady tweet

Skip Bayless är ett mångårigt Tom Brady-fan. Även tidigare har värden starkt stött den tidigare QB mot andra spelare. Nyligen kom den Undisputed Host ut och visade återigen sin kärlek till Patriots-mästaren genom sitt inlägg på X. Kontexten är att Bayless stöttar Brady över Belichick när det gäller förlusterna som sidan lidit utan deras stjärnspelare. Det blev surt för paneldeltagaren eftersom fansen var snabba att reagera med att säga “Shannon>>>>>>>>>>Hoppa över”.

För de som försöker förstå det komiska svaret. Det var en utgrävning av hur fans stödde Shannon Sharpe mot Skip Bayless efter att duon splittrades från showen. Sharpe lämnade programmet för månader sedan. Det var ett hetsigt utbyte och ex-tighten var högljudd om att bli respektlös på showen. Fansen har inte glömt kampen och snarare ställt sig på Shannon sida om den nuvarande värden. Nu kom värden Bayless med ytterligare en polariserande kommentar om Deion Sanders.

Bayless menar att Sanders skulle träna ett NFL-lag

Deion Sanders- NFL- och MLB-jätten är långt inne i sin tränarkarriär nu! Precis som hans legendariska spelarkarriär är hans tränare för högtidlig. Coach Prime fortsätter att skapa rubriker när han har fått namnet i sitt nuvarande yrke. Efter att tydligt ha sagt att tränaren inte letar efter en NFL-möjlighet, menar Bayless något annat.

“Gud välsigne honom”: Avslutande värd Shannon Sharpe lugnar ner Skip Bayless, dagar innan “Odiskuterad” farväl

Den populära krönikören tror att Prime Time helst skulle flytta in i NFL-tränarsätet. Enligt Bayless har Buffaloes HC förmågan att coacha ett ledande NFL-lag. Han sa- “Om Deion vinner ett par nationella mästerskap under de kommande 5 åren, kommer han att se om han kan erövra NFL”. Bayless är väl medveten om Coach Primes tänkesätt och vad han kommer med till bordet.

Skip fick ett riktigt smakprov på hur det känns att göra jämförelser. Inför fansens ilska på sociala medier kastar trollingen ljus över hur Shannon och Skip var en formidabel duo i talkshowen.

RELATED ARTICLES

Mest populär