Saturday, December 9, 2023
HemNFLShannon Sharpe följer Skip Bayless' kostym för att bedöma Patrick Mahomes över...

Shannon Sharpe följer Skip Bayless’ kostym för att bedöma Patrick Mahomes över fatalt misstag

I en spännande revansch av Super Bowl 57, säkrade Philadеlphia Eagles (9-1) en hårt tillkämpad seger mot de regerande mästarna, Kansas City Chiеfs (7-3), och avslutade matchen med en triumph på Ar17h Stadium. på måndag kväll.

Trots att Patrick Mahomes levererade vad som kunde anses vara hans bästa pass för natten i fjärde kvartalet, tog berättelsen kring stjärnkvartsbacken en oväntad vändning. Kända sportanalytiker kritiserade Mahomes för vad de ansåg att hans kast var “hemskt” och satte igång diskussioner på sociala medier och i sportkretsar om Chiefs prestation och Mahomes roll i deras återkomst.

Sharp kritiserar Mahomes för det fjärde kvartalets prestation

Sent i fjärde kvartalet, med spelet hängande i balans, stod Chiefs stjärnkvartback Patrick Mahomes inför en kritisk fjärde- och 25-situation. Marquez Valdеs-Scantlings tappade passning ökade utmaningen och Justin Watson misslyckades med att konvertera djupbollsförsöket på fjärde försöket. Shanon Sharp, den framstående sportanalytikern, uttryckte sitt missnöje över Mahomes prestation i ett nyligen X-inlägg, och sa: “Det var ett fruktansvärt kast av Mahomés. Var inte ens nära 2 Watson.”

Men det avslöjades senare att det inte var Mahomes utan Watson som hade kört fel rutt, avvikit från den förväntade färdvägen och gått mot säkerheten. Mahomes, känd för sina exceptionella quarterback-kunskaper, kände igen felet och siktade på att kasta sig till den avsedda ändpunkten för den ursprungliga rutten. Trots Mahomes ansträngningar stod hövdingarna inför utmaningar, vilket i slutändan ledde till en avstannad körning och en poäng från Philadelphias 39-yardlinje.

Skip Bayless kritik ekade Sharpes känsla

Noterbart var Shanon Sharp inte den enda sportkommentatorn som var kritisk till Chiefs prestation. Skip Bayless, en annan framstående figur inom sportanalys, gjorde senare ett liknande uttalande och uttryckte sitt missnöje med Chiefs misstag under spelet. Bayless tog till sociala medier för att uttrycka sina åsikter, betonade Eagles enastående försvar och kontrasterade Chiefs’ fel med Dallas Cowboys’ upplevda överlägsenhet.

Bayless påpekade specifika fel, inklusive en rеd-zonе intercеption av Mahomes och en rеd-zonе fumble av Travis Kеlcе. I sin empatiska stil skrev Bayless i alla städer, “JUST MAKES ME SICK. MAHOMES, RED-ZONE INTERCEPTION. KELCE, RED-ZONE FUMBLE. TA BORT DEM, COWBOYS VINNER.”

“WTF Pratar du om”: Deion Sanders Jr. slår ut när fansen försöker tona ned Colorados maffiga framgång utanför planen

Detta uttalande exemplifierar Bayless tro att, trots Chiefs’ talang, skulle Cowboys överträffa dem i liknande situationer. När Chiefs står inför granskning för sitt tragiska bakslag, firar Eagles en hårt tillkämpad seger, vilket lämnar både fans och analytiker engagerade i diskussioner om båda lagens styrkor och svagheter.

RELATED ARTICLES

Mest populär