Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Shame On U": Fans upprörda över DAZN PPV:s ljudproblem under Anthony Joshua...

“Shame On U”: Fans upprörda över DAZN PPV:s ljudproblem under Anthony Joshua vs. Otto Wallin ‘Day of Reckoning’ Main Event

Idag avslutas stridsidrottsåret med DAZN:s efterlängtade “Day of Reckoning” i Riyadh, Saudiarabien, som arrangeras på Kingdom Arena. Pay-per-view-extravaganzan hade en stjärnspäckad lineup, med rubrikmatchen mellan Anthony Joshua och Otto Wallin.

Amerikas favoritvideo idag

I ett co-main event som ökade spänningen, Deontay Wilder möttes mot Joseph Parker. Det resulterade dock i en enhällig domslutsseger för Parker. Mitt i all spänning blev fansen rasande för ett ögonblick när DAZN PPV-tittarna stod inför ett ljudproblem för ett ögonblick. Detta fick många reaktioner på sociala medier.

Fans uttrycker sin frustration på DAZN

En av fansen sa att detta problem med “inget ljud” förstörde deras spänning inför detta evenemang.

I sin uppföljande tweet taggade de till och med DAZN för att åtgärda problemet omedelbart.

Ett annat fan klagade över att de tog ut så mycket pengar och fortfarande måste tittarna drabbas av sådana problem.

Ett fan sa att DAZN-boxning borde skämmas över sina handlingar.

Ett fan skämtade om hur tystnaden känns som att publiken är nykter och fridfull på stadion.

En X-användare pratade om hur ljudet är vänt mot ‘Räkenskapens dag’ snarare än kämparna.

Så fansen var ganska irriterade över den tekniska nackdelen med tillstånd från DAZN-teamet. Förhoppningsvis kommer det inte att upprepas igen. Men fansen var tvungna att möta en teknisk svårighet med ett DAZN-evenemang tidigare också. Så mycket att DAZN till och med bad om ursäkt.

DAZN ber om ursäkt för besväret

Tittare som ivrigt väntade på Gervonta Davis mot Ryan Garcia kampen på DAZN möttes av frustration och besvikelse när tekniska fel förstörde pay-per-view-upplevelsen. Hundratals fans tog till sociala medier för att uttrycka sitt missnöje, med hänvisning till problem med förseningar i streaming och svårigheter att komma åt sändningen.

Trots att de skjutit ut $84,99 för att bevittna den höga insatsen på T-Mobile Arena i Las Vegas, mötte boxningsentusiaster ihållande utmaningar även efter att den första klockan ringde. DAZN, som svar på ropet, utfärdade en ursäkt på Twitter. De skrev: “Vi är medvetna om att vissa kunder upplever små förseningar när de kommer åt PPV-sändningen efter att ha köpt den. Du kan vara säker på att innehållet kommer att vara tillgängligt för dig inom några minuter efter ditt köp. Vi uppskattar ditt tålamod.”

Så de har återigen stått inför några tekniska fel och fått möta de hängivna fansens raseri igen. Nåväl, det är dags för DAZN att göra några avgörande uppdateringar och se till att detta inte händer igen. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär