Wednesday, February 28, 2024
HemBill HaneyShakur Stevenson är bunden till att bli bättre motståndare för Gervonta Davis...

Shakur Stevenson är bunden till att bli bättre motståndare för Gervonta Davis än Devin Haney

Följande Devin Haneys triumf över Tydligen Prograis, har spänningarna eskalerat i rivaliteten mellan Haney och Gervonta Davis. Fans, ivriga efter en uppgörelse, har ivrigt uttryckt sin önskan att bevittna en sammandrabbning mellan Haney och Gervonta Davis. Ett intensivt utbyte av sociala medier mellan de två pugilisterna utvecklades tidigare under 2024, vilket till synes förseglade ett avtal för en framtida match. Men den lovande matchen blev aldrig av.

Den efterlängtade uppgörelsen fick en vändning när Devin Haney avslöjade att Davis inte hade visat något större intresse för att möta honom. Nu, tidigare mästare i weltervikt Shawn Porter har vägt in i frågan och uttryckt reservationer mot att Davis tar sig an Haney. Porter tror att Davis har fler tilltalande alternativ och kommer förmodligen att överväga en alternativ väg än att möta Haney.

Shawn Porter kastar tillbaka Gervonta Davis ord mot honom

I ett samtal med FightHype tillfrågades Shawn Porter om hans åsikter om följderna av kampen mellan “The Dream” och “Tank”. Tja, Porter hade en annan syn på detta, eftersom han trodde att den här kampen inte skulle hända någon gång snart. Han avslöjade till och med en bättre kamp som redan är uppställd för Gervonta Davis snarare än att ta upp matchen mot Haney.

Porter sa: “Ja, jag menar, bokstavligen slänger jag dina ord i ansiktet på dig. Efter Mario Barrios-kampen sa du, ‘Jag går inte tillbaka till 140’. Det avbryter varje stor kamp vid 140 tills han är redo att gå upp. Om han inte har sagt att han är redo att flytta upp, förstår du vad jag menar.” Porter, här, syftar på Davis kommentarer efter att ha besegrat Mario “El Azteca” Barrios i juni 2021. Davis hade efter kampen sagt att han var bekväm i lättvikt och inte skulle gå längre än till superlättviktsdivisionen i framtida matcher. Med Haney redan i Superlättvikt och till och med planerar en övergång till weltervikt i framtiden, är en matchup mellan de två högst osannolik, enligt “Showtime” Porter.

Dock tycker Porter att det finns en annan mer intressant kamp som Davis måste överväga i lättvikt själv. “Jag tycker fortfarande det här, Shakur Stevenson– Tank Davis-kampen är den bästa matchen som gjorts i boxning just nu, stilmässigt, biljettförsäljning, hela nio, hävdade Porter. Enligt honom kan Stevenson göra en bättre kamp stilmässigt, och den här kampen skulle vara den bästa att göra för nu.

Devin Haney är inte heller en att vänta på. Bill Haney, Devins far, har redan visat intresse för att hans son ska slåss mot andra motståndare. Från och med förra veckan kanske en annan fighter precis har öppnat upp.

Devin Haney kan möta Conor Benn härnäst

Trots hans imponerande 23-0-rekord och en nyligen vinst mot 12-rundor i catchweight-avgörande Peter Dobson i Las Vegas, Conor Benn tar redan emot samtal från potentiella framtida utmanare. En av dem är WBC-mästaren i superlättvikt, Devin Haney.

Bill Haney, aktivt engagerad i trash-talking, medan den brittiska fightern inte visade någon avsikt att backa från matchen. Conor Benn sa uttryckligen, “Han är bara ap***y. Vem har han slagit ut i sina senaste sju matcher? Ja, han är en flinga. Visst, han har en bra boxnings-IQ. Han är snabb, men han är tråkig. Även när jag går 12 rundor vill folk titta på mina 12 rundor. Folk säger fortfarande, ‘Wow, han var tuff’.”

“Ingen säger någonsin det om ett Haney-bråk. Han är en bra fighter, men förutom det, förmodligen i 147-pundsklassen, skulle jag förmodligen kunna göra det (kämpa), betonade Jagaren. För närvarande har Haney inte officiellt tillkännagett sin nästa kamp, ​​vilket lämnar många möjligheter och potentiella motståndare öppna för diskussion.

Vad är dina tankar om detta? Dela dem i kommentarsfältet.

Läs mer: Shakur Stevenson går samman med Curmel Moton angående synpunkter på att njuta av familj och vänners sällskap

Inlägget Shakur Stevenson fastnade för att bli bättre motståndare för Gervonta Davis än Devin Haney dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär