Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Shakur skulle slå honom": Trots KO-förlust mot Gervonta Davis, hävdar Ryan Garcia...

“Shakur skulle slå honom”: Trots KO-förlust mot Gervonta Davis, hävdar Ryan Garcia att han är bättre än “Tank”

Efter en dånande kropp som sköts förbi Gervonta Davis i den sjunde omgången av deras aprilkamp, Ryan Garcia bestämde mig för att kalla det en dag. Och gradvis i kölvattnet av sin förlust mot Davis, går Garcia upp till 140 pund. Men nu, efter sju månader, känner Garcia att Davis inte är bättre än “KingRy” på något sätt.

Amerikas favoritvideo idag

Likaså inför matchen mot Oscar Duarte den 2 december namngav Garcia de boxare som skulle besegra Davis. Dessutom anklagade han till och med ‘Tank’ för fusk när de träffades i april. Här är vad Garcia sa.

Ryan Garcia anklagar Gervonta Davis för att “fuska” i deras kamp i april

Ryan Garcia håller fortfarande vikten (136 lbs) där Gervonta Davis kämpade och rehydreringsklausulen som ålades honom ansvarig för förlusten mot ‘Tank’. Enligt Garcia gav de nämnda bestämmelserna ‘Tank’ en fördel mot ‘KingRy’ på natten den 22 april. Likaså stämplade Garcia, som led en KO-förlust i 7:e omgången mot ‘Tank’ Davis, den senares seger som ett resultat av fusk.

“Tanken är okej. Han är inte bättre än mig. Jag bryr mig inte om att han slog mig; Jag bryr mig inte om vad ingen säger, han är inte bättre än jag. Han fångade mig den värsta natten jag någonsin kunde ha och gav mig alla dessa krav och alla saker han kunde tänka på för att få en fördel. Det är på gränsen med fusk och skit, säger Garcia till Boxing News.

Dessutom hävdade Garcia att även om Davis är en motslagare så slår han inte så mycket. Som ett resultat var han säker på att slå “Tank” i deras potentiella revansch på 140 lbs. Dessutom hävdade han till och med att sådana som Shakur Stevenson och Devin Haney skulle besegra ‘Tank’ också. “Jag slår honom nästa gång. Någon kommer att slå honom. Devin Haney skulle slå honom. Jag själv, när jag får min revansch på 140 pund, skulle slå honom. Shakur (Stevenson) skulle slå honom”, tillade Garcia som skämtade med Shakur nyligen.

I detta sammanhang trodde Garcia att hans nya tränare Derrick James skulle hjälpa honom att förverkliga sin sanna potential.

Garcia är övertygad om att James skulle hjälpa honom att ta med sig “något speciellt” på 140 lbs

Med Derrick James vägledning tror Ryan att han har förbättrat sin teknik. Enligt Garcia har James också hjälpt den förstnämnde att öka sitt fotarbete och grunderna. “Han ville verkligen betona tekniken. Se till att mitt fotarbete var på rätt plats; under de första månaderna höll vi bara på med teknik, avslöjade Garcia.

Som ett resultat hoppades Garcia att han skulle ställa ut något speciellt mot Duarte den 2 december. “Du kommer att se något speciellt den 2:a december, och jag ska göra ett exempel för 140-divisionen,” avslutade Garcia. Med det sagt, vad tycker du om Garcias uttalanden om Davis? låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär