Friday, December 8, 2023
HemOlympicsSha'Carri Richardson upptäcks med Christian Coleman och andra när OS bjuder in...

Sha’Carri Richardson upptäcks med Christian Coleman och andra när OS bjuder in Team USA för ett speciellt projekt före Paris 2024

Friidrottssäsongen 2024 har ännu inte börjat men spänningen har redan nått sin topp. Detta beror delvis på de fängslande skådespelen som bandrottningarna satte upp 2023. Från episka comebacker till häpnadsväckande framträdanden, det fanns många berättelser som fängslade fansen och fick dem att längta efter mer. Nu har dessa bandrottningar lagt sig för att svara på önskemålen från sina lojala undersåtar och ge dem en smak av vad som komma skall vid OS.

Sha’Carri Richardson, Sydney McLaughlin-Levrone och Kara Winger var några av friidrottarna som reste till Los Angeles för Team USA Paris 2024 Olympic Portrait Shoot. Förutom glamouren från inspelningen bjöd dagen på en fantastisk möjlighet till kamratskap och roliga aktiviteter.

Sha’Carri Richardson går med andra spårdrottningar för fotografering

Sha’Carri Richardson prydde Los Angeles igår med sin närvaro. Den Dallas-födde världsmästaren var i staden för ett mycket speciellt tillfälle med Christian Coleman. Det senare ryktas vara det nya kärleksintresset i livet. Deras heta affär ska ha börjat i Budapest under friidrotts-VM. Richardson och Coleman var inbjudna av Team USA att vara en del av en episk fotograferingssession. Fotosessionen ägde rum på NBC Universal Studios Stage 16 där många friidrottare samlades i en stjärnspäckad affär. Sha’Carri Richardson, utan tvekan bländade inför kameran och gjorde flera starka poser inklusive en där hon visade upp sina långa, glittriga naglar. USATF lade upp en video från fotograferingen medan hennes alma mater LSU Friidrott laddade upp några bilder från fotograferingen på X med inlägget “.@itskerrii vid dagens Team USA-shoot”.

Sydney McLaughlin-Levrone, å andra sidan, valde att göra något annorlunda den 17 november. 2022 års häckloppsmästartitel bar en svart topp och kjol och parade ihop med ett par svarta leggings och en vit hatt. Tillsammans gav de den kompletta Jackie Kennedy-looken till den ikoniska friidrottsstjärnan. Team USA lade upp bilden på sin X-sida och sa: “Fit for France”. Kara Winger, som märkte spjut, glödde framför kameran, iklädd den blå teamjackan, men hon markerade tillfället med ett extraordinärt smycke på tummen. Festligheterna tog en förtjusande vändning när en diskusvärldsmästare grävde till musiken som framkallade skratt från alla.

Feststämning på Team USA-fotograferingen

Laulauga Tausaga firade sin seger vid friidrotts-VM 2023 på NBC-scenen igår. Hon gav en överraskande dansföreställning för kameran med sitt yrkesverktyg i ena handen. Hon förleddes till den stämningen efter att någon gav henne ett handgjort vänskapsarmband innan fotograferingen. Dessa kvinnor visades på NBC-skylten i större bilder än livet. Fotosessionen var en påminnelse om deras enorma potential för guldet i Paris 2024 och Team USA ville visa sitt stöd för dem.

Inte friidrott, men denna nyligen tillagda olympiska sport är fortfarande Usain Bolts första kärlek

Laget skämde även bort herridrottarna igår. Olympian Ryan Crouser blev imponerad av den stora bakgrundsskärmen vid fotograferingen och stirrade på den med förundran. Men när det var dags att posera för kameran satte kulstötaren en stark front. På samma sätt visade Christian Coleman en kraftfull hållning medan hans ryktade flickvän Sha’Carri Richardson tittade bakom kameran.

RELATED ARTICLES

Mest populär