Monday, February 26, 2024
HemCaptain AmericaSeth Rollins förlorar på ett stort inträde i den 54 miljarder dollar...

Seth Rollins förlorar på ett stort inträde i den 54 miljarder dollar värda filmindustrin 1 år före släppdatumet

Seth Rollins, en framstående figur i WWE-världen, har onekligen nått en nivå av erkännande som sträcker sig bortom den professionella brottningens värld. Trots hans framgångsrika intåg i mainstream, mötte Rollins ett oväntat bakslag på randen av sitt filmiska genombrott.

Filmen släpps i februari 2025 med förväntan från MCU och proffs wrestlingvärlden. Nyheten kom dock att Rollins roll i filmen “Captain America: Brave New World” plötsligt togs bort. Denna händelseutveckling markerar en nedslående vändning på hans resa in i filmindustrin på 54 miljarder dollar.

Seth Rollins roll urklippt från den nya Captain America-filmen

Seth Rollins måste ha varit över månen för att gå med i skådespelarna i ‘Captain America: Brave New World som medlem i en ökänd fraktion. Han hade till och med pratat om rollen nyligen. Hans karaktär är djupt rotad i Marvel Comics och förknippad med Serpent Society.

Rollins berättade öppet om sin entusiasm över projektet och sin erfarenhet på inspelningsplatsen. Tyvärr, de senaste uppdateringarna från Marvel insider CanWeGetSomeToast avslöja Berättelsen om Serpent Society har tagits bort. Det betyder att världsmästarens roll i tungvikt upphör att existera i den omarbetade versionen av den kommande filmen.

Serpent Society har tagits bort helt från CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD

Deras scener var det första stora actionstycket som innehöll Captain America, Falcon och Isiah Badley

Rosa Salazars Diamondback kan överleva den nya versionen av filmen

(@CanWeGetToast) pic.twitter.com/ciGkpXOy5S

— MarvelFilmNews (@MarvelNewsFilms) 29 januari 2024

Enligt rapporterna spelade Serpent Societys scener en avgörande roll. Rykten antydde att handlingen skulle ha kulminerat i den första stora actionsekvensen med Captain America, Falcon och Isaiah Bradley. Denna oväntade händelseutveckling uppstod som en besvikelse för fans som ville bevittna Rollins roll i filmen.

Wrestlingfans kan behöva komma överens med Rollins uteslutning från “Captain America: Brave New World” och anpassa sina förväntningar därefter. Ändå lägger den här nedslående uppdateringen bara salt till såren under en katastrofal vecka för WWE-stjärnan.

Rollins fortsätter att utstå en hetsig tid de senaste veckorna

Seth Rollins mötte nyligen ett utmanande bakslag med en knäskada som potentiellt kunde hålla honom borta från WrestleMania-säsongen. Han led av en trasig MCL och delvis riven menisk under ett nyligen spelat titelförsvar mot Jinder Mahal på WWE Raw. Det lämnar osäkerhet om titelscenen och hans deltagande i kommande WWE-evenemang.

Denna olyckliga händelseutveckling sammanfaller med Rollins förväntade försvar av titeln på WrestleMania XL den 6 april. Han har konsekvent försvarat bältet samtidigt som han navigerat i en övertygande fejd med CM Punk sedan han återvände till befordran i november.

Mår du dåligt över att hans roll blir avskuren från MCU-filmen? Kommentera nedan för att låta oss veta dina tankar.

Inlägget Seth Rollins förlorar på ett stort inträde i den 54 miljarder dollar värda filmindustrin 1 år före släppdatumet dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär