Saturday, December 9, 2023
HemSoccerSergio Ramos delar ut Latin Grammy Award till Shakira för Gerard Piques...

Sergio Ramos delar ut Latin Grammy Award till Shakira för Gerard Piques Diss-spår

Sagan om Shakira och Gerard Pique kommer aldrig att ta slut, som det verkar. På något sätt finner de två sig själva i rubrikerna. Den här gången är det snarare ett lustigt och ögonöppnande ögonblick för den tidigare spelaren, som vi säger. Av alla ofattbara vändningar fick Shakira sin Latin Grammy Award för sitt arbete på Piques Diss-spår, av ingen mindre än Sergio Ramos.

Samtidigt har de senaste månaderna varit upptagna för “Waka-Waka”-sångerskan då hon tvingades flytta till sitt hemland efter att hennes föräldrars hälsa plötsligt förvärrats.

Shakira fick sin Latin Grammy Award av Sergio Ramos

För bara några timmar sedan ägde 2023 års Latin Grammy Awards rum för allra första gången i Europa, med Spaniens berömda stad Sevilla som värd för de prestigefyllda priserna. Medan en mängd vördade artister tog sig till evenemanget var överraskande nog stadens fotbollsklubbsstjärna, Sergio Ramos, inbjuden som gäst.

Faktum är att, för att understryka hans närvaro vid prisutdelningen, beslutade samordnarna för priset att göra något som säkert var ur allas fantasi. Tydligen fick den före detta Real Madrid-stjärnan ansvaret att överlämna Latin Grammy Award till sina tidigare spanska lagkamraters ex-flickvän, Shakira. Det finns inte här, eftersom priset hon fick av Piques före detta inhemska rival var för diss-spåret, Bzrp Music Sessions, Vol. 53.

Likaså dök en video upp där Shakira och Bizarrap hälsade Ramos med kramar och kyssar. Efter det höll de två ett tal när den tidigare Madrid-försvararen klappade för den colombianska sångarens prisvinst.

RELATED ARTICLES

Mest populär