Saturday, January 28, 2023
HemTennisSerena Williams tar utgångspunkt i makens brusande framgång och ger sig in...

Serena Williams tar utgångspunkt i makens brusande framgång och ger sig in i ett spännande litet projekt med femåriga dotter Olympia

Den amerikanska tennislegenden Serena Williams tillbringar kvalitetstid med sin familj efter hennes pensionering. Under lång tid klarade den tidigare världsettan dubbla uppgifter som en mamma och en tennisspelare. Däremot hade hon en stödjande make, Alexis Ohanian, som tog väl hand om Olympia när hon var borta. När Ohanian var ensam med Olympia hade han ett speciellt intresse för köket.

39-åringen älskar att laga mat och baka till sin dotter. Med hjälp av sin expertman försökte Serena också lyckan i köket tillsammans med Olympia.

Serena Williams provar att baka med dottern Olympia

Den enda personen som kan sin väg i köket i familjen är Alexis Ohanian. Vare sig det är hans söndagsrutin att göra pannkakor eller laga mat till Olympia, han gör allt. Serena är dock relativt ny i köket och försökte nyligen baka medan Olympia anslöt sig till henne, helt upprymd.

I den senaste Instagramberättelsen som Serena delade kan vi se henne och Olympia mitt under deras baksession. Under tiden vände Serena på kameran och vi kan se att hennes man också var där.

DYK DYPARE

Ohanian och Serena ger paret mål med hur de stöttar varandra. De avslutade nyligen fem år av sitt äktenskap och firade också sin dotter Olympias femårsdag.

Serena utvecklade bakkunskaper i lockdown

Tidigare under covid-19-pandemin gick världen i låsning. Serena var också hemma och passade på att lära sig baka. Genom att läsa sitt blogginlägg avslöjade den 23-faldiga Grand Slam-mästaren att hon aldrig var bra på att baka. Däremot utvecklade hon färdigheterna efter att ha tillbringat lång tid hemma.

På tal om den största fördelen med bakning sa Serena att tiden hon får tillbringa med sin dotter Olympia är speciell. Även om det är roligt att baka med Olympia, avslöjade Serena senare i Drew Barrymore-showen att hon förstör allt och lägger saker överallt.

Nu när Serena får spendera mer tid med Olympia och Ohanian är där för att vägleda henne, måste hon säkert ha förbättrat sina bakkunskaper.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär