Friday, February 3, 2023
HemTennisSerena Williams mans döda reaktion efter amerikanska lagstiftares försök att förbjuda 75...

Serena Williams mans döda reaktion efter amerikanska lagstiftares försök att förbjuda 75 miljarder dollar värd sociala medier-app

Den amerikanska tennislegenden Serena Williams make Alexis Ohanian är ganska aktiv på sociala medier. 39-åringen är beroende av plattformar som Twitter, Instagram och andra för att förmedla sina åsikter. Under de senaste dagarna har Ohanian varit högljudd om de snabba policyförändringarna på Twitter. Även om Ohanian tror att Twitter löper en enorm risk, finns det dåliga nyheter för andra webbplatser för sociala medier också.

Reddits grundare tog till sitt twitterkonto för att dela en uppdatering om detsamma. Här är vad som hände.

Ohanian reagerar på dåliga nyheter för TikTok

Enligt rapporter försöker amerikanska lagstiftare att förbjuda den kinesiska sociala medieappen TikTok. Den korta videodelningswebbplatsen är en viktig inkomstkälla för många blivande modeller, skådespelare och influencers. Reagerar på nyheterna, Ohanian skrev“Och där är det.”

Och där är den. https://t.co/Of3AX98m6V

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 14 december 2022

TikTok fick enorm framgång på mycket kort tid. Dess nuvarande nettovärde är cirka 75 miljarder dollar. Ohanian är en tekniknörd och är bland de mest aktiva människorna på sociala medier. Förutom att investera i nya tekniska startups, håller han ett skarpt öga på prestandan hos redan befintliga tekniska plattformar.

DYK DYPARE

Även om Instagram med rullalternativ kan fungera som ett alternativ i händelse av ett TikTok-förbud, kommer det fortfarande att vara ett stort bakslag för människor beroende på appen.

Serena Williams man reagerar på Twitter-policyändringar

Teslas grundare Elon Musk lider av en störtflod av negativ feedback för att ha gjort snabba förändringar på mikrobloggwebbplatsen. Efter att ha tagit över Twitter genomförde Musk en rad förändringar. Miljardären affärsmannen gjorde också en hel del förändringar i ledarskap och nyckelpositioner i företaget.

Detta har lett till att många tror att slutet för Twitter är nära. En sådan person som gav sin åsikt om detsamma var Serena Williams make Alexis Ohanian. 39-åringen har också en erfarenhet från en liknande webbplats, Reddit. Ohanian uttryckte sitt oro om de snabba förändringarna som Musk tog upp.

Ohanian var i synnerhet inte nöjd med beslutet att införa en prenumerationsplan för verifieringssystemet för blå bock. Det är ett viktigt verktyg för att skilja verkliga enheter från falska och fankonton. Det kan leda till att ett väletablerat företag faller. Vad är din åsikt i frågan? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär