Saturday, December 9, 2023
HemTennisSerena Williams man slänger i konkurs Crypto Companys "bedrägeri och stöld" natur...

Serena Williams man slänger i konkurs Crypto Companys “bedrägeri och stöld” natur efter att Naomi Osaka, Tom Brady och Stephen Curry blivit stämd av investerare

Serena Williams man, Alexis Ohanian, är bland några av de mest framgångsrika investerarna i branschen. Den amerikanske internetentreprenören, med ett stort intresse för kryptovalutabranschen, har gjort mycket av sina investeringar i olika kryptostartups. Ohanian har vidare använt sin sociala medieplattform för att ta upp olika ämnen och frågor relaterade till detsamma.

Noterbart, förutom en mängd investerare, blev Ohanian ganska förvånad när en välkänd kryptokedja på flera miljarder dollar gick från branschledare till konkurs. Ohanian tog vidare till sina sociala medier för att slå ner kryptokedjan, FTX, som hade investerare som Naomi Osaka, Tom Brady och Stephen Curry.

Serena Williams man, Alexis Ohanian, slog till mot FTX

Medgrundaren av den berömda kryptokedjan, FTX, presenterades nyligen i en intervju. Han pratade om företagets konkurs. Han tog vidare upp några av orsakerna bakom kryptoföretagets massiva fall. Alexis Ohanian, som har en aktiv onlinenärvaro, tog del av sin intervju.

DYK DYPARE

Den amerikanske internetentreprenören var dock ganska föga imponerad av orsakerna bakom kryptoföretagets massiva fall. Ohanian tog vidare till sina sociala medier för att slå ut den berömda kryptokedjan som gick från branschledare till konkurs. Han sa, “Det här är inte ledsen om krypto, det här är en berättelse om vad som ser ut att vara bedrägeri och stöld.”

Det här är inte ledsen om krypto, det här är en berättelse om vad som ser ut att vara bedrägeri och stöld. https://t.co/AfLSznHNyA

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 1 december 2022

Andra anmärkningsvärda figurer som NBA-stjärnan, Stephen Curry, är förknippade med FTX. En annan framstående figur från sportvärlden, Tom Brady, och hans ex-fru Gisele Bündchen investerade i kryptoföretaget.

En känd WTA-spelare förknippas också med FTX

Den tidigare världsledande tennisspelaren, Naomi Osaka, samarbetade tidigare med den populära kryptokedjan som varumärkesambassadör. Den japanska stjärnan skulle få en aktiepost i företaget. Dessutom gick Osaka med på att hennes betalningar också skulle göras i kryptovaluta. Nyheten om FTX:s massiva fall kan dock påverka avtalet.

Den 4-faldiga singelmästaren i Grand Slam bestämde sig för att bli en varumärkesambassadör med målet att öka kvinnors engagemang i kryptoindustrin. Bortsett från detta har Osaka varit en del av en annan välkänd kryptovalutaplattform. Den populära NFT-plattformen, som grundades av NFL-stjärnan Tom Brady, har också fascinerat Osaka. Dessutom har den tidigare Australian Open-mästaren också varit en del av Bradys NFT-plattform, Autograph.

RELATED ARTICLES

Mest populär