Sunday, December 10, 2023
HemWrestlingSerena Williams man skröt en gång stolt om att ha Dwayne Johnson...

Serena Williams man skröt en gång stolt om att ha Dwayne Johnson i sin “heders”-stam

Dwayne Johnson har beundrare över hela Hollywood och proffsbrottning. Hans popularitet överskrider alla gränser och hans professionella, såväl som hans personliga liv, drar både fansen och kändisarnas uppmärksamhet. Många Hollywoodstjärnor är goda vänner med honom medan idrottare från andra sporter också visar sitt intresse för The Great Ones liv då och då. På samma sätt välkomnade Alexis Ohanian, mannen till tennisikonen Serena Williams, en gång DJ till sin stam efter ett stort ögonblick i Hollywoodstjärnans liv.

Dwayne Johnson gifte sig med Lauren Hashian 2019 i en vacker ceremoni. Naturligtvis fanns nyheterna över hela internet och Ohanian, Reddits medgrundare, passade på att skicka ut en tweet för att meddela att DJ nu var hedersmedlem i hans stam.

Ohanian skröt om att Dwayne Johnson var en hedersarmenier

Dwayne Johnson träffade Lauren Hashian, en sångerska och musikproducent, 2006. De började dejta ett år senare och har varit tillsammans sedan dess. Paret har fått två barn tillsammans med tre års mellanrum 2015 och 2018. I augusti 2019 gifte sig den tidigare med Lauren Hashian i en intim ceremoni på Hawaii. Kort därefter publicerade olika medier nyheten om DJ:s äktenskap med Hashian, som är av armenisk härkomst.

Flera kändisar skickade sina önskemål till paret. Serena Williams make Alexis Ohanian, som också är av armenisk etnicitet, hälsade på att gå med i “stammen” och kallade honom en hedersarmenier i en tweet.

Välkommen till 🇦🇲-stammen, @Stenen — hedersarmenier! 💪 https://t.co/LqAsvdvPZV

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 19 augusti 2019

I denna tweet delade Ohanian sin glädje över Johnsons äktenskap med en etnisk armenisk kvinna och skröt därför om att han var en del av sin stam.

DYK DYPARE

Ohanian och The Rock band över faderskap ett år senare

Alexis Ohanian och The Rock delade också en varm familjestund 2020. Den tidigare WWE-mästaren lade upp en bild på sin Instagram där han berättade historien om ett av sina ärr för sina döttrar, Tiana och Jasmine.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

Detta fick en reaktion från Ohanian, som också är far till 5-åriga Alexis Olympia Jr. Han skrev: “Flickpappor är obesegrade”. Ohanian har ofta föreslagit att fäder borde spendera mer tid med sina barn. Därför var det ingen överraskning att se honom knyta an till The Rock efter att han delat sin speciella tid med sina döttrar. Att se två populära namn interagera med varandra över faderskap måste ha varit ett hjärtevärmande ögonblick för fans över hela världen.

RELATED ARTICLES

Mest populär