Saturday, December 9, 2023
HemOlympicsSerena Williams man lägger upp en sällsynt bild med vännen Arnold Schwarzenegger...

Serena Williams man lägger upp en sällsynt bild med vännen Arnold Schwarzenegger på hans 10-årsjubileum med ett företag som är värt miljarder dollar

Tennisikonen Serena Williams make, Alexis Ohanian, är en framgångsrik investerare och medgrundare av Reddit. Förutom att vara ett Serena-fan är Ohanian också ett stort fan av bodybuildinglegenden Arnold Schwarzenegger och uttrycker ofta sina åsikter om bodybuildinglegenden. Arnold har precis avslutat sina 10 år på Reddit och medgrundaren hade inte råd att låta denna chans försvinna från hans händer.

Ohanian tog till mikrobloggplattformen Twitter och delade en celeber tweet med “The Terminator”-stjärnan och tackade honom för att han var en “fantastisk redditor”.

Alexis verkade upprymd över att fira Arnolds 10-årsjubileum Schwarzenegger på reddit

Alexis twittrade en bild på Arnold med en lång bildtext. Noterbart var det mer av en skål för Alexis och Arnold båda, efter att Arnie framgångsrikt slutfört ett decennium på Reddit. “Du har varit en fantastisk redaktör i över ett decennium nu”, skrev han.

Glad (något försenad) 10-års tårtdagen @Schwarzenegger — du har varit en fantastisk redditor i över ett decennium nu och vi är så glada över att ha dig i @reddit gemenskap under de senaste 10 åren som pumpat upp folk. pic.twitter.com/niIfIPaj2R

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 1 december 2022

Det som dock fångar folks uppmärksamhet var den märkliga bilden av Arnold. Arnold kunde ses hålla en hammare i handen. Det här var ingen vanlig hammare. Verktyget hade två upp- och nedpilar inskrivna i hörnen av det.

Det fanns också en populär fras inskriven på mitten av hammaren som sa “Hasta la vista baby”. Medgrundaren av Reddit verkade otroligt glad över att Arnold var en del av hans plattform. han skrev “Så glad att du har varit i Reddit-communityt under de senaste 10 åren som har pumpat upp folk.”

Arnolds långa koppling till Reddit

Arnold fick också en uppskattning att läsa från det officiella Reddit-kontot också. Tweeten sa: “Ingenting säger ‘power user’ som 10 år på Reddit”

Arnold Schwarzenegger har varit en integrerad del av Reddit-communityt. Ibland har han uttryckt sina åsikter om olika ämnen på Reddit. Och med tanke på hans stora fanbase får hans inlägg massor av kärlek och uppmärksamhet. Fans kan bara hoppas att hans närvaro på Reddit aldrig försvinner.

Är du också en Redditor som Arnold och Alexis? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär