Saturday, December 9, 2023
HemF1Serena Williams make värd 40 miljoner dollar som är villig att riskera...

Serena Williams make värd 40 miljoner dollar som är villig att riskera allt för besättningen för “favoritidrottare” inklusive Lewis Hamilton, Tom Brady och Kobe Bryant

Lewis Hamilton är en legend inom vår sport. Formel 1 har omdefinierats av den sjufaldige världsmästarens bedrifter. Naturligtvis, med allt som han har lyckats uppnå i Formel 1, kommer det stora hyllningar. Och även några av de största namnen runt om i världen vill då ha en bit av det.

Lewis Hamilton och Serena Williams har alltid delat ett bra förhållande. Och i förlängningen skulle du förvänta dig att hennes man, entreprenören, Alexis Ohanian också skulle göra det. Med det sagt verkar det som att han inte bara är en vän till britten. Han är också ett stort fan!

Ohanian tog till Twitter för att visa upp en samling av sportsamlarföremål i begränsad upplaga för sina följare. Han textade Det, “Några av mina favoritatleter i den här @altxyzofficial flytande auktionen…” Den var översållad av namn som Kobe Bryant, Tom Brady och Kylian Mbappe. Men bland det hela fanns ett speciellt 2020 Lewis Hamilton-bytekort!

Auktionen som arrangeras av Alt låter fans bjuda på och köpa sina favoritkort som sträcker sig från en mängd sporter.

🏎️ @LewisHamilton https://t.co/WNgjd8G0aT pic.twitter.com/cgWyabZpJe

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 1 december 2022

DYK DYPARE

Men det här är inte den enda gången som Alexis Ohanian offentligt har deklarerat att han är team Hamilton. När hela Nelson Piquet-skandalen inträffade, tog Williams man en ganska stark offentlig ställning mot den 3x världsmästaren.

Serena Williams man stöder offentligt Lewis Hamilton efter att Nelson Piquet uttalat sig

Tja, det är säkert att säga att Nelson Piquet har en vana att säga och göra mycket kontroversiella och gränsöverskridande osmakliga saker. Men han gick över en gräns när han riktade rasistiskt motiverade förtal och kommentarer mot Lewis Hamilton. F1 stod med Hamilton, men det gjorde Alexis Ohanian också.

Piquet citerades och sa: “Den lilla svarta killen [Lewis Hamilton] satte in bilen och lämnade den eftersom det inte fanns något sätt att passera två bilar på den kurvan. Han gjorde det som ett skämt. Hans tur är att bara den andra [Verstappen] blev förbannad” [translated via Google Translate] i efterdyningarna av 2021 års brittiska Grand Prix. Ohanian tog till sitt Twitter-handtag för att helt enkelt kommentera detta.

“Vem är Nelson Piquet?”

Lewis Hamilton är utan tvekan den bästa föraren som någonsin nått Formel 1. Men kommer han någonsin att kunna få den svårfångade 8:e världsförartiteln?

RELATED ARTICLES

Mest populär