Friday, December 8, 2023
HemTennisSerena Williams "Iconic" All Pink outfit gör Jessica Pegula i en frenesi...

Serena Williams “Iconic” All Pink outfit gör Jessica Pegula i en frenesi som avslöjas i hennes 2-ordsreaktion

Tennisikonen Serena Williams, en evig pärla i tennisvärlden, har sömlöst övergått från banan till ett mångfacetterat kraftpaket. Efter hennes pensionering har den legendariska idrottaren grävt in i livets olika aspekter, passionerat engagerat sig i personliga sysselsättningar och affärsprojekt och uttryckt sin känsla för mode.

Nyligen tog Serena blickarna till sig och skapade rubriker när hon graciöst tog emot priset Fashion Icon of the Year vid utmärkelserna av Council of Fashion Designers of America (CFDA). Men det var medtennisspelaren Jessica Pegulas förvånade reaktion som väckte en kaskad av uppmärksamhet, vilket underströk Serenas växande inflytande inte bara inom sporten utan även inom det moderna modevärlden.

Jessica Pegula reagerar på Serena Williams prisvinst som modeikon

Under det senaste händelseförloppet belönades tennislegenden Serena Williams som en modeikon av Council of Fashion Designers of America (CFDA). Med det satte hon också en milstolpe att bli den första idrottaren som någonsin fått denna kommentar. Tillkännagivandet gjordes vid en stjärnspäckad ceremoni som hölls i New York på American Museum of Natural History på måndagen. För att markera det spännande tillfället delade US Open stolt en uppdatering på sina sociala medier med en återgång till några av Serenas mest fängslande stilar på banan.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av US Open (@usopen)

Medan fansen firade en promenad längs memory lane med Serena Williams sartorial val, kom även medlemmar av tenniscommunityt in för att gratulera legenden. Bland de första som erkände hennes enorma närvaro på och utanför banan, tog Jessica Pegula till sociala medier för att uttrycka sin beundran. I en ny Instagram-berättelse delade Jessica det slående tvådelade tennispaketet som Serena tog på sig vid French Open 2004 från US Opens inlägg med en bildtext som sa “Så ikonisk”.

När tenniscommunityt, tillsammans med fans över hela världen, anslöt sig till att fira Serena Williams triumf på en annan arena, råkade hennes man Alexis och många andra spelare vara en del av hennes långa serie av supportrar.

Även tennisstjärnan Caroline Wozniacki reagerar på Serenas modeikoninlägg

Förutom Jessica Pegula anslöt sig även före detta världsnummer 1, Caroline Wozniacki i beundrans sus. Serena Williams outfit – en anpassad svart paljettklänning i korsett med eleganta puffade ärmar prydda med pärlor – designades av Thom Browne. Hennes man, Alexis Ohanian, höll sin förvåning kort när han svarade med en hjärtögd emoji.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Serena Williams (@serenawilliams)

Men efter att Serena delade fantastiska bilder från evenemanget på sin Instagram kunde hennes bästa vän Caroline Wozniacki inte motstå att uttrycka sin vördnad. När Wozniacki kommenterade inlägget sammanfattade hon all sin spänning i ett ord som hon nämnde, “Wowowow!!” åtföljd av en brand-emoji. Tennisvärlden fortsätter att applådera den amerikanska legenden för att ha gjort gemenskapen stolt internationellt.

RELATED ARTICLES

Mest populär