Saturday, December 2, 2023
HemTennisSerena Williams håller fansens förhoppningar intakta när hon kommer till domstolen i...

Serena Williams håller fansens förhoppningar intakta när hon kommer till domstolen i luften med syster Venus Williams

Den ikoniska systerduon av systrarna Williams är en njutning att se på banan för alla. Det var ett tag sedan båda systrarna spelade med varandra eller mot varandra professionellt på planen. Efter Serena Williams pensionering förra året kan fansen ha gett upp på att se de ikoniska systrarna ta sig till domstolen tillsammans. Men idag ändrades detta, eftersom en video dök upp på internet där de två systrarna, Venus och Serena, spelade sina hjärtan mot varandra i en vänskaplig träning.

Så fort videon kom ut på internet blev den ett av de hetaste ämnena i tennisvärlden. Låt oss ta en titt på det, eller hur?

Serena Williams delar en glimt av sin vänskapsmatch med Venus Williams

Tennisfans har alltid haft ett litet hopp om att se Serena Williams göra en comeback till professionell tennis. De har alltid uttryckt hur de vill se henne spela mer sedan Venus Williams, trots att hon är den äldre, inte har gått i pension än. Det kan säkert antas att hennes ivriga fans definitivt inte är över Serenas pensionering.

Nu, med videon som Serena Williams lade upp, har hoppet om hennes comeback definitivt ökat ännu mer. Hon lade upp en video på sin TikTok som lades upp igen av en Instagram-fansida av henne. I videon kan båda systrarna ses spela en vänskapsmatch mot varandra. De sträcker på sig precis innan de börjar spelet och slår några skott, vilket återupplivar sin ikoniska rivalitet på banan.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ᴊᴀʏʟᴀ♡︎ (@venusxserena)

Serena Williams under videon kommer också nära kameran för att visa hur hennes racket är daterat 2022, året då hon utvecklades bort från tennis. Och det är detta som gör hela ögonblicket ännu mer ikoniskt. Detta påminner oss också om den senaste matchen som systrarna spelade tillsammans.

Venus och Serenas sista razzia på banan

Efter att videon delades på sociala medier, där Serena visade racketen från förra året, påminde den säkert alla om den senaste matchen de spelade tillsammans. Det var på US Open 2022. Systrarna Williams spelade mot Linda Noskova och Lucie Hradecka i den första omgången av dubbeltävlingen i Flushing Meadows, New York.

Även om de förlorade matchen var det fortfarande ikoniskt då det var säkert att de inte skulle spela så här tillsammans på länge nu, eftersom Serena var på väg att lägga av. Nu när systrarna igen har tagit sig till domstolen tillsammans, finns det en chans att vi kan se den ikoniska systerduon på den professionella turnén igen? Även om det är en avlägsen möjlighet, med tanke på Serenas engagemang för sin familj, skulle hennes inbitna fans verkligen hålla sina förhoppningar höga.

Vad är dina tankar om att se systrarna Williams tillsammans igen? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär