Sunday, February 25, 2024
HemTennisSerena Williams förlänger en stor gest för mödrar i nöd dagar efter...

Serena Williams förlänger en stor gest för mödrar i nöd dagar efter att ha utforskat olika användningsområden för bröstmjölk

Serena Williams står som en orubblig ledstjärna för kvinnor! Krossar gränser och fungerar som en obeveklig förespråkare. Inte nog med det, inte ens som mamma ligger hon efter med att hjälpa andra mödrar i nöd där ute. Nyligen, när den 23-faldiga Grand Slam-mästaren för närvarande ammar sin dotter, Adira, gjorde hon en stor gest för den andra kvinnan.

Amerikas favoritvideo idag

Den 42-åriga tennisikonen från USA har aldrig dragit sig undan att ta den oberoende vägen. Men vet du att hon också kom på en annan fördel med bröstmjölk? Hon använde sin bröstmjölk för att behandla solbränna innan hon använde den för att hjälpa andra kvinnor.

Serena Williams gör en vänlig gest för andra mammor där ute

Tidigare i år blev den tidigare världsettan rankade tennisspelaren mamma för andra gången. Och nu när hon är en ammande mamma hjälpte hon nyligen andra barn och kvinnor där ute genom att donera en del av bröstmjölken. Williams tog till sitt Instagram-konto för att dela en video om hur hon är ganska exalterad över att donera lite av sin bröstmjölk.

Tillsammans med det skrev hon: “På en resa till NY nyligen hade jag överbliven bröstmjölk. Efter att ha gått igenom en screening kunde jag donera den istället för att ta hem mjölken. Jag känner så många fantastiska kvinnor som adopterar eller inte kan göra mjölk. Det kändes fantastiskt. BTW, någon där ute får lite supersoldatmjölk.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Serena Williams (@serenawilliams)

Istället för att inte använda den bröstmjölken hittade den 23-faldiga Grand Slam-mästaren en bra idé att hjälpa andra kvinnor som kan ta hjälp av henne. Inte nog med det, hon skämtade också om hur hon har supersoldatmjölk. I den videon framhöll hon vidare att det är en fantastisk möjlighet för henne att donera bröstmjölk och hjälpa andra mödrar i nöd.

Frances Tiafoe skickar ett råd till att reta upp Travis Scott när nötkött med John McEnroe tar ett fult steg

Men för bara några timmar sedan öppnade hon också upp om en annan fördel med bröstmjölk som mamma. Som många nyblivna mammor provade hon också olika knep som följde med samma. Dessutom använde hon bröstmjölk för att behandla solbränna.

Williams behandlar solbränna med bröstmjölk

I en ny TikTok-video som delades av henne, betonade hon att hon kommer att applicera bröstmjölk under ögonen i en vecka för att bli av med solbränna. Därefter, efter en veckas experiment, kommer hon att dela effekterna av detsamma. Hon sa: “De säger: “Häll bröstmjölk på allt”, och jag har mycket extra. Så jag ska prova det i en vecka eller så under mina ögon.”

Det skulle dock inte vara fel att säga att Serena Williams använder moderskapets fördelar till fullo. Oavsett om hon sticker ut som en inspiration som mamma eller hjälper andra mammor genom att donera hennes bröstmjölk, förutom att många mammor hävdar att bröstmjölk är ett perfekt botemedel mot solbränna, öroninfektioner och små skärsår.

Men nu när hon har mycket extra mjölk, vad tror du att nästa botexperiment hon kan göra med detsamma? Fortsätt dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär