Friday, December 8, 2023
HemWweSenaste sociala medieaktiviteter kan ha avslöjat JD McDonagh's Alliance, och det är...

Senaste sociala medieaktiviteter kan ha avslöjat JD McDonagh’s Alliance, och det är inte domens dag

Det skulle vara en underdrift att säga att JD McDonagh anstränger sig hårt för att komma in i The Judgment Day. För att vinna sin plats har han länge försökt imponera på Damian Priest, Finn Balor, Rhea Ripley och Dominik Mysterio. Men hans senaste drag på sociala medier kan visa sig vara riskabelt eftersom han ställer sig på en kommande fiende.

WWE-stjärnor är kända för att bryta kayfabe på sociala medier, men detta kunde ha varit fel drag för McDonagh.

JD McDonagh berömmer Becky Lynch för hennes nya bok

JD McDonagh har försökt komma in i The Judgment Day ganska länge nu. Han har misslyckats trots att han skapat en personlig Money in the Bank Briefcase för Priest och hjälpt gruppen att vinna tillbaka Tag Team-titlarna. McDonagh står konsekvent inför problem som hindrar hans acceptans i gruppen.

Nyligen, på sociala medier, postade Becky Lynch en uppdatering om sin bok. I ett ganska långt inlägg berättade hon om projektet. Lynch sa: “Under ett tag har jag varit praktiskt taget kirurgiskt fäst vid min bärbara dator, skrivit, skrivit om, redigerat, överallt och var som helst där jag har haft möjlighet.” Hon hävdar att hon avslutade den sista redigeringen av sin bok, som talar om att hennes tid gick från ingen till att bli “The Man” hon är.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Rebecca Quin (@beckylynchwwe)

Hon tog en stund för att tacka sina fans, utan vilka hon hävdar, “Människorna vars stöd tillät den här födda genomsnittliga tjejen att göra inte så genomsnittliga saker.” Flera WWE-personal gillade och kommenterade det uppriktiga inlägget. En kommentar bröt dock kayfabe, och det var från McDonagh, som nyligen bråkade med sin man, Seth Rollins.

McDonagh skrev, “Kan inte vänta med att läsa den! .” Det här är ett bra exempel på att brottare bryter kayfabe-barriären och stöttar sina medarbetare. Vid den kommande WWE PLE Survivor Series: WarGames kommer McDonagh att vara en del av laget Judgment Day, och möta Rollins, Cody Rhodes, Jey Uso och Sami Zayn. Men varför kan inte McDonagh gå med i gruppen?

Priest och McDonagh har kvarstående problem mellan dem

Trots all hjälp McDonagh har gett till Judgment Day, känner Priest fortfarande att han inte passar fraktionen. Balor och Mysterio har registrerat sitt godkännande för McDonaghs ansträngningar, men inte Priest.

Irländaren ville så gärna vara med i gruppen att han tog sig an Sami Zayn på Crown Jewel 2023 i avsparksmatchen. Trots sin bästa insats kunde han inte ta vinsten. Survivor Series den 25 november kommer att se honom slå sig ihop med Judgment Day för att möta Rollins och Co i en WarGames-match.

Vad tycker du om McDonaghs kommentar? Berätta för oss nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär