Sunday, December 10, 2023
HemMartial arts"Self-peeling"-legenden Bruce Lee svalde arga piller av bitter acceptans genom livslångt lärande...

“Self-peeling”-legenden Bruce Lee svalde arga piller av bitter acceptans genom livslångt lärande i en återuppstånden intervju

Skådespelaren och kampsportaren Bruce Lee är en legendarisk personlighet för hela världen. Han är ansvarig för att öppna dörrarna till kampsport för världen genom sina filmer. Folk antog alltid att Bruce Lee var en framstående personlighet, utan fel. Men folk vet inte att Lee hade allvarliga ilskaproblem. Skådespelaren kommenterade sin ilska i en återuppstånden intervju.

Under sin stjärnstatus dök Lee upp i flera intervjuer. Det har alltid upphetsat media att veta om inflytelserika personligheter. Före digitaliseringens uppkomst gick många intervjuer med Bruce Lee förlorade. En av hans mest uppriktiga intervjuer återuppstod dock i år i september av Beerdy-Bruce Lee Central.

Bruce Lee jämförde sina karaktärer och sig själv

Bruce Lee fascinerade världen med sina oklanderliga kampsportfärdigheter. I de flesta av Lees filmer har skådespelaren spelat kallhåriga karaktärer som stoltserar med sina stridsfärdigheter. Speciellt i sin film Big Boss från 1971 spelar Lee en karaktär som är långsam till ilska, som lovade sin mamma att undvika att blanda sig i slagsmål.

I sin återuppståndna intervju fick Lee frågan om han var en lugn person i verkligheten, precis som hans karaktärer. Lee svarade på frågan och sa uppriktigt;

“Som person, en sak som jag definitivt har lärt mig i mitt liv, verkar det som att det är ett liv av självrannsakan och självskalning av mig själv, dag för dag, att jag har ett dåligt humör och ett våldsamt humör , faktiskt så det är definitivt jag menar vissa människor som jag porträtterar som du inte känner mest som han är.”

Han uppgav i intervjun att han var en hetlevrad person på riktigt och att han bara spelade en karaktär på skärmen. Enligt vissa källor, även om Lee var hetsig, lärde han sig så småningom att kontrollera det. Han kunde neutralisera sin känsla och odlade mildhet i sitt beteende. Dessutom uppskattade personligheter som Jackie Chan Lees coola attityd på inspelningsplatsen.

Är Bruce Lees biopic i vardande?

Ja, Bruce Lees biopic är i vardande. Den taiwanesisk regisserade Ang Lee är redo att berätta historien om kampsportslegenden.

Dessutom kommer han att casta sin 32-årige son Mason Lee i biopic. I en intervju med Deadline sa den Oscarsbelönade regissören:

“Jag känner mig tvungen att berätta historien om denna briljanta, unika människa som längtade efter att tillhöra, hade en enorm kraft i en ram på 135 pund, och som genom outtröttligt hårt arbete.”

Den namnlösa filmen är för närvarande i förproduktionsstadiet. Foxcatcher och Capote-berömdheten Dan Futterman skriver manuset till biopiken medan Lawrence Grey, Shannon Lee, Ang Lee, Ben Everard och Brian Bell producerar den.

RELATED ARTICLES

Mest populär