Wednesday, February 28, 2024
HemMarvin VettoriSean Strickland ropade ut för barnliknande beteende när Roman Dolidze tar subtila...

Sean Strickland ropade ut för barnliknande beteende när Roman Dolidze tar subtila bilder på ex-UFC-mästaren inför UFC Vegas 85

Fighters som tidigare mästare Sean Strickland lämna ingen sten ovänd när det gäller att dela ut trash talk. Däremot andra medelviktsutmanare Roman Dolidze är inte ett fan av sådana handlingar. Under en nyligen framträdande mediedag, lät den georgiska fightern bli av med sådana trash-taling handlingar och stämplade dessa slagsmål som barn.

Romand Dolidze rustar upp för sin kommande kamp mot Nassourdine Imavov på UFC Vegas 85. Han pratade om sin kommande kamp under mediadagen och delade också ett meddelande med några av sina andra medelviktsutmanare. Låt oss se vad den 8:e rankade 185-aren hade att säga.

Romand Dolidze låter avskaffat på Sean Strickland och andra för att “prata som barn”

Den 35-åriga georgiske fightern backade från att säga sin mening inför sin UFC Vegas 85-kamp. Utan respekt för sina andra mellanviktare nämnde han att fighters som Sean Strickland ofta beter sig som barn när de har en mikrofon i sina händer. Dolidze sa, “Alla dessa killar är, de flesta av dem, jag vill inte vara respektlös, men jag kommer att säga i allmänhet, att bete sig som barn, prata som barn.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Junkie (@mmajunkie)

Samtidigt avslöjade Dolidze att människor från hans hemland fungerar på ett annat sätt. De går inte ut och säger vad de vill som Sean Strickland. Istället är det mycket tänkande som äger rum innan folk talar ut om en mängd olika ämnen. “Där jag kommer ifrån (och) där jag är uppvuxen, tänker vi två gånger innan vi säger något”, tillade Roman Dolidze. Om det inte räckte så fortsatte han också med att förklara hur folk borde gå tillväga innan de öppnade munnen för att prata.

Dolidze hävdar att ord måste ha ett visst värde

Den 35-årige mellanviktsutmanaren nämnde att människor alltid ska ha för avsikt att prata på ett sätt där deras ord värderas av andra. Om de inte följer den föreställningen finns det chanser att andra människor kanske inte uppskattar dem eller följer vad de har att säga. Roman Dolidze sa vidare, “Dina ord måste ha något (av värde). Om du bara säger så många ord kommer ingen att arbeta för dina ord.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av UFC Roman Dolidze (@romandolidze)

När han ser några av sina medutmanare nu, känns det som att Roman Dolidze bara är barn, som agerar och säger saker utan hänsyn till hur folk kan känna om det. Han betonade dock att så var fallet bara med ett fåtal fighters och inte alla. “Jag tittar bara på dem som om de vore barn. Inte alla, men de flesta (fighters), tillade 35-åringen.

Till skillnad från några av de andra kämparna är Roman Dolidze ganska lugn och samlad och tenderar att välja sina ord klokt. Under tiden, när det kommer till hans kommande fight, kommer 35-åringen att försöka ta sig förbi Nassourdine Imavov efter en förlust i sin senaste match. Dolidze var på en vinstsvit med fyra matcher innan han förlorade mot Marvin Vettori. Det återstår att se om han kan komma tillbaka till sina vinnande sätt i helgen.

Vad tycker du om Roman Dolidzes uttalanden? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Läs mer: Håller inte med Sean Strickland, Dana White råder ex-UFC Champs kritiker att lyssna på honom och se honom “få slag”

Inlägget Sean Strickland kallade ut för barnliknande beteende när Roman Dolidze tar subtila bilder på ex-UFC-mästaren före UFC Vegas 85 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär