Tuesday, February 27, 2024
HemNFLSean Payton spikar Russell Wilsons berättelser med ett treordsmeddelande efter söndagens framgång

Sean Payton spikar Russell Wilsons berättelser med ett treordsmeddelande efter söndagens framgång

Denver Broncos har fått en del negativ uppmärksamhet i media under de senaste dagarna. Tyvärr har deras förluster ingenting att göra med den negativa uppmärksamheten, utan det är Russell Wilsons kontroversiella kontraktsklausuler. Wilson bänkades för matchen mot Chargers och Jarrett Stidham tog hans plats i denna match.

Amerikas favoritvideo idag

Man kan tro att Sean Payton har en vendetta mot Russell Wilson, men enligt honom kan saker och ting inte vara längre bort från sanningen. Efter en vinst med 16-9 mot Chargers, kom HC ut i pressen och riktade sig till media. Trots att Russell Wilson var fantastisk den här veckan är vissa saker ur Paytons händer, eller åtminstone var det vad han förutspådde.

Sean Payton tar upp betänkligheterna med Russell Wilson

Reportern tog upp vad Russell Wilson sa i förra pressen om att ha blivit hotad och bänkad under hela säsongen och ville att Payton skulle ta itu med situationen. HC bestämde sig för att vara diplomatisk om hela situationen och sa att Wilson “har varit fantastisk” även om han hade tagit itu med samma frågor under de senaste dagarna.

“Jag tror att den här idén att hm, han och jag, vi inte har en bra relation, eller så passar han inte, allt det där tror jag kommer från människor längre bort från vårt program. Ni är nära det, så jag tror ju längre bort folk är från programmet, desto mer hoppar de till en berättelse, och det är vad det är. sa Payton och försökte belysa den faktiska situationen.

Christian Watson och Josh Dobbs går med 10 till Miss Vikings vs Packers Clash

Men om vi går tillbaka till de senaste dagarna, är sidlinjedramat som vi såg inte ett övertygande argument för att stödja Sean Payton. Dessutom, hur ofta ser vi en arbetsgivare som ber sina anställda att ändra villkoren i deras kontrakt efter att de frivilligt skrivit på spelaren i spellistan?

Wilsons smutsiga kontrakt med Broncos

Det är gamla nyheter just nu, men detaljerna om Wilsons kontrakt som dyker upp på internet har väckt allvarliga frågor om Broncos. Wilson har cirka 37 miljoner dollar i skadade reserver, vilket kommer att vara en garanterad lön den 5 dagen av hans 2024 ligaår. Många tror att Broncos gör dessa desperata drag för att undvika att betala Wilson hans pengar.

I oktober kontaktade de Wilson och bad honom att skjuta upp och förlänga kontraktets utlösningsdatum. The Broncos hotade att bänka honom om han misslyckades med att följa deras önskemål. Folk påpekar dessa oetiska förfaranden och stöder Russell Wilson. Trots att de satte nästan identisk statistik till Patrick Mahomes, bestämde sig Broncos för att skynda på honom i verkliga livet.

Han twittrade ut möjligheten att flytta från Broncos, vilket kan visa sig vara sant vid det här laget. Vad tycker du om detta debacle?

RELATED ARTICLES

Mest populär