Saturday, December 9, 2023
HemUfcSean O'Malleys titel Reign får en dyster förutsägelse från Marlon Veras ecuadorianare...

Sean O’Malleys titel Reign får en dyster förutsägelse från Marlon Veras ecuadorianare när Michael Morales avslöjar ambitionen att ta sig an Ian Garry (exklusivt)

Michael Morales är en ecuadoriansk fighter och en obesegrad prospekt i welterviktsdivisionen i UFC. Han gick med i UFC efter att ha tjänat ett kontrakt på säsong 5 av Dana Whites utmanarserie efter en dominerande och väl avrundad prestation. Det var dock inte allt för Morales.

Det obesegrade ecuadorianska fenomenet har slagit sig igenom divisionen. Vinna alla tre matcherna på ett dominerande sätt, avsluta två på knockout. Även om hans sista kamp mot Max Griffin inte slutade i ett stopp, visade Morales sitt lugn och tålamod. Trots att han bara är 24 år gammal, har han visat sig vara en stridstestad veteran. Michael Morales kommer att slåss mot Jake Mathews i co-main event av UFC Vegas 82.

Hur ser framtiden ut för Michael Morales?

Welterviktsdivisionen är verkligen staplad just nu. Morales är en av dem. Ecuadorianen är fortfarande ung men verkar hungrig på att etsa in sitt namn i historieböckerna. Men med tanke på att det finns massor av otroliga talanger i divisionen, hur skulle Morales klara sig mot de 15 bästa i divisionen?

I en exklusiv intervju med ES Fancast, på frågan om vem han planerar att slåss 2024, sa Morales, “Jag skulle vilja slåss mot Ian Garry, jag tror att det kommer att bli en mycket trevlig kamp.” De två fighters är för närvarande båda obesegrade och har ångrat sina motståndare. Kampen skulle definitivt vara en att se upp för, eftersom båda fighters verkar ostoppbara.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av MICHAEL MORALES (@miichaelufc)

Även om vi fortfarande inte är rankade kan vi tydligt se att Morales är en av de främsta möjligheterna i divisionen. Fansen tror att det bara är en tidsfråga innan Morales skapar förödelse bland de 15 bästa i welterviktsdivisionen. Om han vinner den här kampen mot Jake Mathews på UFC Vegas 82 kommer han med största sannolikhet att få ett skott på topp 15 i divisionen. Kanske en kamp mot Ian Garry med tanke på hur kampen mot Mathews utspelar sig.

Morales ger sin syn på Vera vs O’Malley

I intervjun på ES fancast påstod Michael Morales också vara nära UFC:s bantamviktsutmanare Marlon Chito Vera. Morales gav också sin förutsägelse för Sean O’Malley och Marlon Chito Vera-kampen, Morales förutspådde, “Jag tror att han (Chito) kommer att vinna kampen genom knockout eller underkastelse … han är väldigt, väldigt vältränad och mycket väl förberedd för detta.” Morales tycks ha full tilltro till att Chito Vera kommer ut på topp. Michael Morales verkar vara med landsmän för kampen.

Marlon Chito Vera gav O’Malley sin enda förlust i karriären, så kanske Chito Vera kommer att klara det igen. En person som har fullt förtroende för Vera verkar vara ingen mindre än Morales själv. Något vi fightingfans kan vara säkra på är att Morales har samma självförtroende som sin landsman Marlon Vera. Så det är bara en tidsfråga innan vi får se det ecuadorianska fenomenet göra sig ett namn inne i oktagonen.

Trots att han bekräftar nästa boxningskamp lämnar Jake Paul fansen i chock med sin PFL MMA-kamputrustning för att reta stor uppdatering

Om Michael Morales slår Jake Mathews på UFC Vegas 82, är en kamp mot Ian Garry vettig? Om de två möts inne i oktagonen, vem skulle komma överst? Låt oss veta dina tankar om matchen i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär