Monday, December 4, 2023
HemWweSe: WWE avslöjar exklusiva bilder bakom kulisserna av Logan Pauls ögonblick före...

Se: WWE avslöjar exklusiva bilder bakom kulisserna av Logan Pauls ögonblick före och efter matchen på Crown Jewel i Saudiarabien

WWE Universe bjöds på ett spännande premium liveevenemang av Crown Jewel den 4 november i Saudiarabien. PLE såg Logan Paul vinna United States Championship som sin första stora titel i WWE. Nu har WWE gett oss en titt in i världen av Logan Paul när de tar dig med på en exklusiv resa bakom kulisserna på Crown Jewel i Saudiarabien. Från hans ankomst till en spännande seger mot Rey Mysteriohär är en glimt av “The Maverick” och en oförglömlig natt i Riyadh.

WWE har precis släppt en video av Logan Paul på deras officiella YouTube-kanal. Videon beskriver händelser både före och efter matchen som visar upp YouTubern som säkrade sin första WWE-titel mot Rey Mysterio på WWE Crown Jewel 2023.

Logan Paul visade upp sitt självförtroende inför den stora titelmatchen

I den här videon kan man se Logan Paul, anlända till Saudiarabien, redo för action. Han kan ses rusta sig för utmaningen och hans saudiska erfarenhet inkluderar att köra en dynvagn i öknen. Ett klassiskt äventyr som tillför spänning till evenemanget.

I en exklusiv intervju som visas i videon delar Paul med sig av sina tankar om matchen. Han var säker, medveten om Rey Mysterios erfarenhet och redo att bevisa sig själv på den stora scenen. Han sa, “Det är omvänd psykologi, jag vet vad han redan vet, så om jag är i hans huvud kan han inte vara i mitt.”

Under en söt stund får Logan Paul en skräddarsydd WWE arabisk affisch med hans namn på arabiska. Ett unikt minne för Maverick. Han visar uppskattning för den omtänksamma gesten och han är redo att hänga upp affischen på sitt gym.

Logan Pauls spänning och nerver bygger dock upp sig när han förbereder sig för matchen. Han är medveten om ögonblickets storlek och säger: ”Jag är nervös. Titta, nästa gång du ser mig kanske jag blir USA-mästaren.” Det som följde efter hans uttalande var fantastiskt!

Logan Paul njuter av amerikansk titelvinst

Den sista scenen avslöjar Logan Paul som USA mästare. Backstage efter att ha vunnit titeln gratuleras han av Cody Rhodes och Dominik Mysterio. Han kommer också ikapp Triple H och tackar honom för att han trodde på att han sa “det här är så speciellt”. Till slut svarade han kritikerna och sa: “Mitt tempo är oöverträffad, jag spelar inte samma spel som ni, min son. Jag har slagit matrisen, jag är arkitekten, markera mina ord, WWE-universumet är mitt universum, och det här bältet är bara början på det. Se vad jag kan göra.”

Med den här videon hoppas WWE på att fler fans kommer i kontakt med Logan Paul och den visar också stjärnkraften han bär. Med sin amerikanska titelvinst blev han en av kändisbrottningsstjärnorna som höll ett etablerat WWE-mästerskap.

Se historien: Se Solo Sikoa förstöra John Cena med över 10 samoanska spikar framför en chockad folkmassa på kronjuvel

Vad tycker du om Logan Pauls video om mästerskapsresan? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär