Tuesday, February 27, 2024
HemWweSE: USA:s tidigare president Donald Trump nämner WWE Legends Kane & the...

SE: USA:s tidigare president Donald Trump nämner WWE Legends Kane & the Undertaker i mötet inför valet

Donald Trump är inget nytt ansikte för brottningsfans. Fastighetsmogulen har varit mycket högljudd om sin kärlek till sporten, så mycket att han till och med har varit en del av WWE-historierna, och hans 2007 “Battle of the Billionaires”-fejden med Vince McMahon var en av de mest legendariska berättelserna i befordran.

Amerikas favoritvideo idag

Så när man är ett konstant ansikte i brottningskretsarna får man ofta några goda vänner. Och i ett tal nyligen nämnde den tidigare presidenten två av sina vänner från brottningens rike.

Donald Trump är vän med förstörelsens Brothers

I ett inlägg som har blivit viralt på Twitter syns USA:s förre president Donald Trump hålla ett tal. Mitt i det bestämde han sig för att leta efter en vän till honom, en WWE-legend som också bestämde sig för att sudda ut gränserna mellan politik och brottning, Glenn Jacobs, aka Kane. Trump sa: “En annan man som är en vän till mig, en annan man som jag inte ska bråka med, han är Knox County Tennessee. Känner du Glenn Jacobs, som går under namnet Kane? Var är Kane?”

Efter att ha hittat “Djävulens favoritdemon” i publiken bestämmer sig Donald Trump för att prata lite med honom från scenen. “Titta på storleken på den här killen. Så hur lång är du? Du är sex, vadå? Kane svarar 6’8), och vikt vad? (Kane svarar igen med 300 pund.) Det är inte illa; Jag är inte så långt borta; det är inte bra; du förstörde precis min dag, 300.”

Han nämner vidare hur han blir imponerad av styrkan hos dessa pro-brottare samtidigt som han nämner Undertaker. “Allt jag vet är, du vet, jag antar att det är lite skådespeleri inblandat, men när jag ser de här killarna, gillar några av dem Begravningsentreprenören rätt, och jag ser honom och han gå runt ringen och lyfta en 300-kilos kille över sin axlar så här, det kan vara skådespeleri, men…så kastar han honom i sätena; det är ganska bra, och han har gjort ett fantastiskt arbete som borgmästare.”

Tja, det här är inte första gången som Trump har interagerat med WWE:s rike. Som nämnts tidigare var han en del av en story en gång. Men visste du att han också är en Hall of Famer?

Trump och hans förflutna med WWE

Donald Trump har haft en långvarig relation med världens största promotion. Trump var en del av WrestleMania 23 redan 2007 när han mötte Vince McMahon i vad som kallades “The Battle of the Billionaires”. Och det slutade faktiskt med att Trump vann matchen, och enligt bestämmelserna rakade Bobby Lashley McMahons huvud.

Detta var dock den enda matchen Trump deltog i, men han hittade några goda vänner i Ted DiBiase, Kevin Nash och Jerry Lawler, som senare blev hans trogna anhängare. Och vänner var inte det enda han fick av pro-brottning, eftersom han också valdes in i WWE Hall of Fame 2013.

Trumps interaktion med Glenn Jacobs, aka Kane, är inte begränsad till det här fallet, eftersom de två har visat ömsesidig beundran för varandra. Jacobs deltog till och med vid en Trump-middagsinsamling i augusti 2023. Han fick också en shout-out från Trump för hans 2026-tävling om guvernör.

RELATED ARTICLES

Mest populär