Friday, February 3, 2023
HemMMASE: UFC-legenden Michael Bispings lustiga reaktion på "Johnny Lawrence" Stephen Thompsons sällsynta...

SE: UFC-legenden Michael Bispings lustiga reaktion på “Johnny Lawrence” Stephen Thompsons sällsynta fängelsehistoria

I det senaste avsnittet av Michael Bispings podcast, “Believe You Me”, som sändes den 6 december, berättade Michael Bisping för sin gäst, Anthony Smith, hur Stephen “Wonderboy” Thompson fängslades. Den unge och begåvade UFC welterviktsfightern erkände nyligen att han en gång arresterades för “skinny dipping”. För dig som är ny på denna term; de dömde den älskade fightern för att ha simmat naken i en främlings pool utan deras tillåtelse.

Michael Bisping och Anthony Smith kunde inte kontrollera sitt skratt åt den lustiga historien, särskilt när den kom från “Wonderboy” själv.

Bispings och Smiths lustiga reaktion!

Till att börja med kunde UFC-legenderna Michael Bisping och Anthony Smith inte sluta skratta åt Thompsons roliga berättande om hans första arrestering. Bisping fortsatte med att förklara hur hans första tanke var att betrakta Stephen Thompson som en “bad boy”. Även om verkligheten i berättelsen var den motsatta, blev han inte besviken.

“… jag trodde att han var lite av en Johnny Lawrence förr i tiden. Men nej, han hamnade i fängelse för skinny dipping.” sa Bisping.

Michael Bisping fortsatte vidare och kallade det “den mest Stephen Thompson ‘I went to the prison’-historia någonsin.” UFC-legenden tillade också att han har full respekt för den unge fightern och är ett fan av honom.

DYK DYPARE

Avsnittet fortsatte med Michael Bisping och berättade om första gången han greps. Legenden minns uppsluppet sitt barndomsminne när han blev inlåst för att ha ägt en pelletpistol offentligt. Han förklarar hur han trampade på pistolen för att dölja den men till slut fångades av polisen och sa “fin pistol du står på dock”.

Vad försökte Stephen Thompson ens göra?

Som påstått av “Wonderboy” Thompson själv, “doppade han magert” i en främlings pool. Hans yngre jag, som inte var medveten om konsekvenserna, såg inte fängelse komma i hans väg. Han rapporterade att anledningen till att han greps på bar gärning var det faktum att hyresvärden hade installerat kameror eftersom poolen utsattes för skadegörelse innan Thompsons busiga försök.

Enligt Thompson fängslade de honom i helgen och det var inte den trevligaste upplevelsen någonsin. Fansen skulle ha varit ivriga att veta mer detaljer efter det. Tyvärr är detta allt han delade för nu angående sin första arrestering.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär