Thursday, November 30, 2023
HemNFLSE – Travis Kelce ber om ursäkt till Taylor Swifts pappa, återbesöker...

SE – Travis Kelce ber om ursäkt till Taylor Swifts pappa, återbesöker middagsdejten

Travis Kelce åkte till Buenos Aires, Argentina under sin bye-vecka för att ta sig till “Lover” Taylor Swifts “Eras World Tour”. Och han belönades rejält för det, med en shoutout och PDA-packad kyss från Tay-Tay. Inte bara det, på lördagskvällen gick dvärgpapeglarna ut på en middagsdejt på Elena, en restaurang på Four Seasons Hotel i Buenos Aires. Under konserten slog Kansas City Chiefs pålitliga tight end tillbaka det med Swift-familjens patriark Scott Swift. Mer så, Papa Swift hypade till och med Kelce upp när Taylor refererade till honom i hennes hitlåt ‘Karma’. Och Kelce verkar ignorera honom? Vad gick ner egentligen? Låt oss spilla bönorna.

Travis Kelce ber Scott Swift om ursäkt

I det senaste avsnittet av “New Heights”-podcasten, med Kelce Bros., bad Trais Kelce Scott Swift om ursäkt för att han missade sin high-five. Jason Kelce frågade hur Travis kände att officiellt vara killen på Chiefs, “När jag hörde det komma ut ur hennes mun, var jag precis som oh shh … hon sa verkligen det.” svarade Travis.

Jason grävde efter sin lillebror och sa: “Du blev så chockad att du lämnade Scott hängande. Scott är här och letar efter en high-five.” Till detta bad Travis om ursäkt och sa: “Ja, Mr.Swift, jag ber om ursäkt för den stora killen. Åh man, jag missade det. Jag missar aldrig en high five.”

Tja, vad kan vi säga förutom att det finns en första för allt. Men gissa vad? Travis Kelce bevisar bara att det är rätt.

Travis Kelce tjuvjagar Iggles trogna?

Många “Eagle-eyed fans” (Jason Kelce) såg Scott Swift som vaggade Chiefs-linan från bilderna och videorna som blev virala. och Jason Kelce är helt klart inte nöjd. När han tog upp det med Travis Kelce, sa Jason, “Han hade till och med din chefslina på.” “Fick över honom till den goda sidan. bebis.” svarade Travis. Jason riktade sedan till Papa Swift och sa: “Vad gör vi Scott? Kommer du att låta den här mannens djävulskt snygga utseende och förhållande till din dotter låta dig svänga bort från ditt livs fandom? Detta är löjligt.”

Travis avslöjade sina kort och sa: “Jag kan ha övertalat honom vid middagen kvällen innan när jag träffade honom.” Nu när Chiefs vs Iggles är vid horisonten kommer Papa Swift att svaja med Chiefs eller hoppa av Taylor och Travis för att bevisa sin lojalitet? Svaret kommer med tiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär