Sunday, December 10, 2023
HemIce Hockey"Se till att han är en älskare, inte en fighter": Unearthed Video...

“Se till att han är en älskare, inte en fighter”: Unearthed Video visar Wayne Gretzky i en spännande hockeykamp mot sitt 1-åriga barnbarn

Vem älskar inte bra familjetid? Idrottare tar ofta ledigt för att knyta an till sina familjer. Det hjälper till med deras mentala hälsa samtidigt som det ger lite tid att luta sig tillbaka och koppla av. På samma sätt sågs ishockeylegenden Wayne Gretzky tillbringa kvalitetstid med sitt barnbarn en gång.

I videon från 2016 sågs Gretzky hjälpa sitt barnbarn att hålla upp hockeyklubbor. Eftersom hans familj har rötter inom idrotten var det naturligt för hans farfar att lära honom grunderna i hockey.

Wayne Gretzky kämpade med sitt barnbarn

Den bedårande videon, upplagd av Gretzkys fru Janet Jones, visade NHL-legenden som försökte lära ut ett blandat drag, medan Tatum höll i två hockeyklubbor. Trots att han nyfiket tittade på, slutade det med att barnet lekfullt ryckte bollen från sin farfar. Videon slutade med att Gretzky höll fast i Tatum när han gick därifrån.

Janet Jones postade videon med texten “Papa Wayne bestämde sig för att hockey är i honom och ser till att han är en älskare inte en fighter 😂👶🏼”. Det verkar som om sporten trots allt hör hemma i familjen!

Tatum Gretzky Johnson är son till Paulina Gretzky och den professionella golfaren Dustin Johnson. Paret har ytterligare en son, River Johnson. Wayne Gretzky och Janet Jones har tillsammans fem barn. Paulina är äldsta dottern och har två söner, Tatum och River. Samtidigt fick deras son Ty Gretzky nyligen en dotter som heter Sicilien.

Fansen reagerar på det bedårande bandet mellan Wayne och Tatum

Videon fick fram några hjärtvärmande reaktioner från fansen. Vissa retade det faktum att lilla Tatum höll i två hockeyklubbor, med kommentarer som “Du vet att han är bra när han använder 2 pinnar 😂 mina pojkar är på samma sätt. Lite show off 😜”.

Medan andra såg barnets lovande framtid, kallade honom en framtida Gretzky, och pratade om hur barnet kommer att göra det stort.

RELATED ARTICLES

Mest populär