Sunday, December 10, 2023
HemWweSE: Sami Zayn lämnade på randen av tårar när Kevin Owens retar...

SE: Sami Zayn lämnade på randen av tårar när Kevin Owens retar ett uppbrott

Det finns få vänskapsband i WWE som fansen rotar efter. En sådan vänskap är Sami Zayn och Kevin Owens. De tidigare tag-teampartnerna tog sig an nästan vem som helst, inklusive stamhövdingen själv som ett team. Men sedan Owens flyttade till SmackDown har det gått rykten om att vänskapen kan vara i fara.

Gör Sami Zayn och Kevin Owens slut?

På WWE Roanoke sågs Zayn gå mot ringen medan hans inträdesmusik sprängdes i bakgrunden. När Zayn gick såg han Kevin Owens gå mot hans sida. De två stod där en sekund och Owens bestämde sig för att ignorera sin tidigare tag-teampartner att gå därifrån. Den tidigare heders-Uce var tydligt påverkad av detta när Owens plötsligt bestämde sig för att vända tillbaka för att krama sin vän. Detta ledde till ett enormt jubel från publiken som cementerade det faktum att duon inte skulle bryta upp någon gång snart.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av WWE (@wwe)

Duon hade börjat sin karriär tillsammans. De kanadensiska stjärnorna har varit teampartners sedan Zayns tid som El-Generico, en Lucha Libre-gimmick han använde under sin tid på de oberoende kretsarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär