Wednesday, February 28, 2024
HemWweSE: Rhea Ripley bryter karaktären till Fan Girl över Randy Orton trots...

SE: Rhea Ripley bryter karaktären till Fan Girl över Randy Orton trots Judgment Days förlust på Survivor Series WarGames

I går, Randy Orton återvände till Survivor Series och kostade The Judgment Day dyrt som bidrog till deras förlust i Men’s Wargames-matchen. Men om man håller det åt sidan, Rhea Ripley nämnde honom nyligen på sociala medier och till och med fangirlade över honom.

Amerikas favoritvideo idag

Om det vore på direktsänd TV, skulle Ripley aldrig göra det eftersom hon är en klack, och det är också väldigt bra. Plus, fangirling över någon annan än hennes Dom-Dom är ett stort no-no. Men eftersom det är sociala medier bröt hon sin karaktär för att göra det.

Rhea Ripley hör röster i hennes huvud

En tweet på X visade två kvinnliga brottare inne i ringen där den ena utför en RKO på den andra. Ripley delade tweeten på sitt flöde och skrev: “Jag hör röster (huggorm-emoji).” Ripley är uppenbarligen, precis som WWE-universumet, också ett fan av Orton, vilket är anledningen till att hon i viss mån gick för att erkänna “The Apex Predator” på sociala medier.

RELATED ARTICLES

Mest populär