Wednesday, February 1, 2023
HemMMASE: Paddy Pimblett festar hårt med Marshmallow efter kontroversiell seger över UFC...

SE: Paddy Pimblett festar hårt med Marshmallow efter kontroversiell seger över UFC 282-rivalen Jared Gordon

UFCs lättviktsstjärna Paddy Pimblett festade tillsammans med musikalartisten Marshmello efter hans kontroversiella seger mot Jared Gordon. Mot allas förväntningar fick han han stod segrande via domarens beslut. Pimblett banar fortfarande vägen mot en lättviktstitelutmaning. Dessutom kommer denna vinst att göra mycket nytta för hans jakt på titeln. Kanske kom detta som en chock för många fans och fighters. Även om Dana White inte var imponerad av resultatet.

Detta var hans fjärde raka vinst sedan han debuterade för UFC. Fans och fighters över hela världen uttryckte sin chock över resultatet. Även om “Paddy The Baddy” hävdade att han förtjänade segern över Gordon, kände inte fansen det.

Även om Gordon dominerade de två första omgångarna, kunde han inte vinna segern. Dessutom gav två domare honom den andra och tredje omgången medan den tredje domaren gav honom den första och andra omgången.

Paddy Pimblett, feststartaren

Även om det förmodligen inte var en seger som väl förtjänade ett firande, festade Pimblett som om det inte fanns någon morgondag, som man kan se i TMZ tweetar. Han och hans team plundrade XS Nightclub inne i Wynn inom några timmar efter hans kamp. Dessutom behandlade fansen honom med stort stöd när de hittade UFC-stjärnan.

Han samlade 50 personer för att ansluta sig till honom på klubben. Scousern är känd för sin utåtriktade personlighet och festande. Dessutom visades detta upp när han gick till ‘The Black Forge Inn’ som ägs av Conor McGregor.

Pimblett kom in i klubben full av fans och firades kungligt med en trumlina, konfetti och banderoller. Dessutom var han på riktigt bra humör. Han tog till och med mikrofonen och skrek “sätta igång festen.”

Pimblett var kaxig i sin intervju efter kampen

Även om alla kände att Gordon var den sanna segraren, berättade Pimbletts efterkamp en annan historia. När Joe Rogan kom fram till honom med mikrofonen för intervjun ansåg han sig vara den dominerande fightern.

Joe frågade honom vad han tyckte och om det var en närkamp. Han sa: “Inte alls. Jag vann de två första omgångarna och segrade i den tredje. Jag visste att jag var två omgångar upp så jag ville inte göra något farligt och riskera att förlora kampen.”

Han tillade vidare, “Jag visste att jag vann de första två omgångarna ganska enkelt.”

Vem tycker du förtjänade segerdansen mer?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär