Wednesday, February 28, 2024
HemOlympicsSe: Olympiska stjärnorna Gabby Thomas och Allyson Felix ger en tjuvtitt på...

Se: Olympiska stjärnorna Gabby Thomas och Allyson Felix ger en tjuvtitt på deras nya “Delta Airlines”-partnerskap

De olympiska spelen 2024 är nu bara 7 månader bort och fansen väntar med hopdragna andetag för att bevittna sina favoritatleter stoltsera med sin magi i den franska huvudstaden. Tillsammans med idrottarna försöker de största varumärkena också att representera USA på världens största scen i detta evenemang. Efter det tillkännagav det globala flygbolaget Delta också sin godkännandelista. Delta tecknade 15 Team USA Olympians och Paralympians guldmedaljvinnande legender, och en OS-hoppfull som ambassadör.

Amerikas favoritvideo idag

Det stora flygbolagets ambassadör olympiska sprintern Gabby Thomas och den pensionerade amerikanska friidrottaren Allyson Felix är också redo att slå sig ihop med Delta för att jaga sina drömmar på vägen till Paris. Intressant nog, sprintstjärnan, Gabby Thomas tog till sitt Instagram-konto för att ge en smygtitt på hennes partnerskap medan hon hängde med Allyson Felix.

Den olympiska sprintern Gabby Thomas firar Delta Partnership

Efter att Team USA-atletens ambassadörslista tillkännagavs av Delta Air Line, verkade olympiska sprintern Gabby Thomas upprymd över att avsluta flygvärdinnans träning med Delta. Gabby Thomas delade med sig av några glimtar av träningen på flyget i sin senaste Instagram-berättelse.

Intressant nog verkade Thomas njuta av träningspasset tillsammans med flygbolaget med den mest dekorerade amerikanska före detta friidrottsikonen, Allyson Felix.

Thomas postade en video med Team USA-atletens ambassadörer i Delta. Gabby rubricerade sitt inlägg som ”Inte vi avslutar flygvärdinnans utbildning med @Delta”.

Tillsammans med att tagga Felix, taggade hon också den amerikanska multisportparalympiska idrottaren Oksana Masters och den amerikanska paralympiska idrottaren Roderick Townsend i sitt inlägg.

Gabby Thomas delar glimtar från träningspass

Gabby Thomas, mest känd för sin prestation i Olympiska spelen i Tokyo 2020, verkade också ge kameran segerposen och såg sprudlande ut i inlägget. Thomass berättelsetext lyder “Defiantly en rolig fullspäckad dag här på @delta”.

Förutom detta delade Gabby Thomas också några hejarop med Allyson Felix. De verkade båda göra några utmärkta rörelser i videon och Thomas textade hennes berättelse som ”Lilla stafettövningar på @delta med GOTEN @allysonfelix”. I följande berättelse representerade Gabby också laget USA:s olympiska flagga och rubricerade hennes inlägg som “Kan du säga att det är OS-år ännu?”

Trots att de delade med sig av alla glimtar från deltats träning, postade sprintstjärnan Gabby också en avslutningsbild för träningen. Hon ser entusiastisk ut i inlägget och bildtexten lyder “Vad ingår i innehållet”.

Det var mycket uppenbart att hon trivdes mycket när hon tränade med Felix. Fansen väntar med spänning på att se henne uppträda vid de kommande OS.

RELATED ARTICLES

Mest populär