Wednesday, February 1, 2023
HemWrestlingSe: Nikki Bella kastar argt öl på John Cena efter att han...

Se: Nikki Bella kastar argt öl på John Cena efter att han betedde sig otrevligt i ett spel

John Cena är en tävlingsmänniska och gillar alltid nya utmaningar framför sig. På samma sätt, när han dejtade Nikki Bella, utmanade de ofta varandra i tävlingar eftersom de har den professionella brottarens anda.

Men en gång förlorade Bella en match mot Cena och blev riktigt upprörd och förlorade den. Dessutom överraskade hennes agerande den 16-faldiga världsmästaren.

I ett av avsnitten av Total Divas hade Nikki Bella och John Cena en strid beer pong för att avgöra den bästa bland dem. Efter en tät match vann Peacemaker-skådespelaren matchen, vilket gjorde den tidigare Divas Champion mycket upprörd, och hon kastade öl i ansiktet på honom.

Videon börjar med att Bella säger: “Vi gör vårt sista event. Vi är här hemma hos oss, vi håller på med beer pong och jag är exalterad över denna händelse. Jag är redo att ta med den till John.”

Bella mindes att hon var en expert på det här spelet och förlorade sällan någonsin under sin collegetid. Därför, när Cena besegrade henne i beer pong var hon upprörd och arg över att förlora. ‘The Cenation Leader’ försökte blåsa i pingisbollen när Bella försökte kasta den i Cenas sista glas för att vinna.

Cena försökte pulka Bella i sina vinnande ögonblick och sa: “Hej, du har inte varit på någon på ett tag.” Han sjöng vidare: “Jag ska sjunga till min seger, låt oss gå från bordet.”

WWE Hall of Famer blev arg på hans beteende och kastade det sista glaset öl i ansiktet på honom. Han sa nej. Det här är inte roligt.” En chockad Cena sa precis, “Motherf**ker!”

En av anledningarna till att Bella var arg på den 13-faldiga WWE-mästaren var för att han agerade som en collegeperson. Han bar en snygg college-pojkdräkt och åkte henne med pulka hela matchen.

DYK DYPARE

Nikki Bella hotade en gång John Cena att besegra henne!

I ett annat avsnitt av Total Bellas tränade Nikki Bella och John Cena på ett gym. De började dock visa varandras styrkor och pratade sedan om flera utmaningar.

Den 16-faldiga världsmästaren sa att Bella inte är stark, men hon svarade med bicepsen att hon inte gjorde att de inte var svaga. Cena busade henne och kastade falska vikter mot henne och de började skratta.

Bella sa: “Låt oss göra det om du inte är rädd.” Cena svarade: “Jag vill inte skämma ut dig.” AGT-domaren tillade: “Du kommer inte att genera mig. Jag skämmer ut dig. Du kommer att bli slagen av en tjej”

Hon lämnade Trainwreck-stjärnan med häpnad eftersom han inte förväntade sig detta svar. Säkert att säga att detta var den tid då Bella verkligen lämnade Cena chockad i en av deras utmaningar.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär