Wednesday, February 28, 2024
HemJulia LemigovaSE: Martina Navratilova fångad obekvämt när fru Julia Lemigova kysser RHOM-kollegan framför...

SE: Martina Navratilova fångad obekvämt när fru Julia Lemigova kysser RHOM-kollegan framför henne

Martina Navratilovas fru, Julia Lemigovas senaste pride-akt skapar rubriker! Även om alla är imponerade över hur hon genomförde en kyssning i showen “Real Housewives of Miami”, kan detsamma inte sägas om den 59-faldiga Grand Slam-mästaren. Nyligen har ett klipp från kyssscenen gjort rundor på Internet. videon fångar tydligt Navratilovas reaktion på densamma.

Eftersom den tidigare världsettan också är en del av dokusåpan tillsammans med sin fru, ägde en av kyssande handlingarna rum framför hennes ögon. Låt oss ta en titt på hur hon blev lite obekväm när hon såg sin fru kyssa någon annan.

Martina Navratilova fick en besvärlig reaktion när hon såg sin fru kyssas

Klippet av Lemigovas kyssscener går runt på internet. I en av scenerna fick till och med den tidigare världsettan rankade tennisspelaren bevittna sin frus kyssning live. Under en middagsbordsscen när hon kysste en av sina motspelare såg Grand Slam-mästaren lite besvärlig ut.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av rhom.bravo (@rhom.bravo)

Även om hon log, var det lite besvärligt för henne samtidigt, eftersom hennes uttryck talade högre än något annat. Medan alla var upptagna med maten och den 59-faldiga Grand Slam-mästaren hade ett samtal med någon annan, kom kyssningsögonblicket ur det blå och gjorde Navratilova lite förvirrad och förvånad på samma gång.

Scenen dök upp oväntat och fångade Navratilovas reaktion. Det ska dock bli intressant att se vad den 59-faldiga Grand Slam-mästaren faktiskt tycker om hela kyssningen som ägde rum i RHOM.

Ändå, vet du att den 51-åriga ryska modellen och Grand Slam-mästaren redan hade ett samtal om att dra kyssstuntet på kameran? Och när Lemigova berättade detta för Navratilova, gjorde hon lust åt henne för att hon gjorde ett sådant jippo med en lustiga tagning.

När Navratilova gjorde narr av Lemigovas kysshandling

Nyligen öppnade den ryska modellen upp om hur hennes fru reagerade när hon avslöjade att hon kommer att kyssas på kameran. Lemigova ringde henne för att informera henne om att hon skulle kyssa flera kompisar, men den 59-faldiga Grand Slam-mästaren verkade inte ha något emot det alls.

Men samtidigt släppte Navratilova också en rolig kommentar angående detsamma. Den 67-årige tennislegenden sa: “Du kommer att få en brödrost på posten.” Medan hon gjorde narr av den ryska modellen talade hennes reaktion en helt annan historia.

Men vad är dina tankar om Martina Navratilovas reaktion? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan.

Inlägget SE: Martina Navratilova fångade Awkwardly as Wife Julia Lemigova Kisses RHOM Colleague in Front of Her dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär