Saturday, December 2, 2023
HemSoccerSe: Lionel Messi gör en hjärtevärmande bekännelse vid Noche d'Or-ceremonin, kräver fansens...

Se: Lionel Messi gör en hjärtevärmande bekännelse vid Noche d’Or-ceremonin, kräver fansens stöd

För bara några ögonblick sedan började Inter Miami med sin Noche d’Or-ceremoni. Klubben organiserade denna ceremoni för att hylla Lionel Messi för hans senaste åttonde Ballon d’Or-vinst. När han visade upp sitt rekord prestigefyllda pris för alla, höll den argentinska superstjärnan också ett hjärtvärmande tal där han uppmanade till stöd från sina ivriga fans.

Dessutom har MLS-inaktiviteten på grund av deras tidiga utträde ur slutspelsloppet tvingat dem att spela vänskapsmatcher, där den senaste spelades mot New York City FC.

Lionel Messi vill ha ovillkorligt stöd från sina fans

Även om Inter Miami kanske stänger av sin säsong 2023, ville de inte göra det utan att hylla den person som är ansvarig för dess framgång en passande hyllning. Innan deras vänskapsmatch mot NYFC anordnade klubben en Noche d’Or-ceremoni för att hylla sin stjärnspelares nyligen åttonde Ballon d’Or-vinst. Efter att ha blivit hyllad av hela stadion för sin anmärkningsvärda vinst, hade La Pulga några speciella ord att citera.

Skepparen tog mikrofonen i sina händer för att ta upp sin första säsong med MLS-sidan, samtidigt som han tackade alla fans för ett sådant svar. ”Först och främst vill jag säga tack för att du kom, för denna vackra ceremoni. För mig är det något fantastiskt att dela detta med dig. Jag har varit här en kort period men det känns som en lång tid. Som jag sa i början, jag tvivlade aldrig på att vi skulle njuta av vår tid här, och nu tvivlar jag inte på att nästa år kommer att bli ännu bättre.”

Medan han uttryckte sin optimism inför den nya säsongen, uppmanade nummer 10 fansen att överösa Herons med överväldigande stöd. “Vi kommer att fortsätta njuta, fortsätta vinna titlar och jag hoppas att du kan stötta oss som du har gjort. Sedan jag kom har det varit fantastiskt och nästa år har vi viktiga turneringar att möta tillsammans”, avslutade han.

Det var verkligen ett ganska lovvärt tal från skepparen, och det måste ha gjort ett starkt intryck på publiken på DRV PNK-stadion. Likaså skulle fansen bli glada över att se deras stjärnspelares hängivenhet för sin älskade klubb. Det får oss också att ifrågasätta vad vi kan förvänta oss av Messi och företaget inför den nya säsongen.

Vad kan man förvänta sig av Messi och Inter Miami 2024?

Den här säsongen var inte mindre än underhållande för både Inter Miami och Messi. Även om de kan ha missat US Open Cup och MLS-slutspelet, kompenserar segern i Leagues Cup för det. Men man måste förvänta sig stora saker inför den nya säsongen. För det första skulle närvaron av Messi sedan starten hjälpa dem mycket i MLS.

David Beckham-serien måste se till att ta sin plats i toppen av tabellen redan från början. Dessutom är det ett måste att vinna andra inhemska titlar. Dessutom kan vi få se några nya ansikten i laget som definitivt skulle hjälpa Miami att jaga äran. Sammantaget finns det mycket att vänta för Miami-fans inför kampanjen 2024.

RELATED ARTICLES

Mest populär