Saturday, January 28, 2023
HemMMASE: Joe Rogans livereaktion på "Robbery" i Paddy Pimblett Fight på UFC...

SE: Joe Rogans livereaktion på “Robbery” i Paddy Pimblett Fight på UFC 282

På frågan om den mest hajpade UFC 282-kampen kommer majoriteten av fansen att rösta på “Pimblett v/s Gordon”. Matchen var välkämpad av både kämparna och publiken underhölls hela tiden. Efter att den tredje omgången var slut kom resultaten till förmån för Paddy ‘The Baddy’ Pimblett. Detta startade en enorm kontrovers då det enligt publiken var Jared Gordon som borde ha vunnit matchen.

Inte bara fansen utan UFC-kommentatorn Joe Rogan själv trodde inte sina ögon när han högt hörde domarnas beslut. Jared Gordon gick vidare och kallade offentligt den kontroversiella förlusten “ett rån”.

Hur reagerade Gordan?

Efter att ha jobbat dag och natt måste det vara svårt att utsätta sig för hård träning bara för att se din motståndare vinna utan några tekniska detaljer. Jared Gordon var uppenbart upprörd över hur Paddy Pimblett har vunnit.

Jag blev bestulen alla vet det jag… Jag kan gråta över det men jag har varit tillbaka från det värsta och Guds plan är den bästa planen så jag vet att det finns något stort att komma från det

— Jared Gordon (@JFlashGordonMMA) 11 december 2022

“Jag blev bestulen alla vet det jag… jag kan gråta över det men jag har kommit tillbaka från det värsta och Guds plan är den bästa planen så jag vet att det finns något stort att komma från det”

“The Flash” twittrade om kampen och hur han “rånades” från sin seger.

DYK DYPARE

Reaktionen från den besvikna fightern är hjärtskärande för hans fans, som samlades i hans kommentarer för att sympatisera och stödja honom.

Joe Rogans relaterbara livereaktion

Kommentatorn stod i oktagonen och väntade på att de slutliga resultaten skulle komma. Men resultatet gjorde honom så småningom förvirrad. Den 55-årige UFC-kommentatorn kunde inte bearbeta de annonserade resultaten.

@joerogan reaktionen säger allt pic.twitter.com/n3WRBqTiPC

— 💯 (@westlaflare) 11 december 2022

Sättet som Joe Rogan reagerar i den här virala videon har fått majoriteten av publiken att relatera till honom på alla nivåer av överraskning.

När han bevittnade hela slagsmålet som ägde rum framför hans egna ögon, förväntade Rogan att resultatet skulle bli tvärtom. Publiken tyckte att de officiella resultaten var absurda.

Hur vann Paddy Pimblett?

Enligt poängen vann Pimblett rättvist. Det är själva kampen som gör upp om svaret på den ställda frågan. Som spekulerats av vissa fans, vann Paddy Pimblett den här matchen mot Jared Gordon eftersom domarna som satt i matchen var korrupta.

Om de inte släpper någon officiell rapport om ämnet, är beslutet satt att vara slutgiltigt. Det finns inget som fansen kan ändra på. Det bästa sättet för fansen av “The Flash” att klara av det orättvisa nederlaget är att hoppas på en revansch snart eller att önska den fantastiska fightern allt deras stöd.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär