Sunday, December 10, 2023
HemWweSE: Jey Uso Snubs WWE Survivor Series-lagkamraten Randy Orton i "Yeet"-samlingsvideon på...

SE: Jey Uso Snubs WWE Survivor Series-lagkamraten Randy Orton i “Yeet”-samlingsvideon på Instagram

Monday Night Raw för några timmar sedan slutade på en hög ton. Efter en lång tid bekräftade WWE officiellt Randy Ortonåtervänder till Survivor Series 2023. Medan Drew McIntyre ansluter sig till The Judgment Day för att bli den femte medlemmen i deras lag under WarGames-matchen vid den kommande PLE på lördag, “The Viper” kommer att bli det senaste tillskottet till Cody Rhodes‘ laget.

Jey Uso verkar övertygade om att hans lag kommer att vinna WarGames-matchen för män i år. Laget kan dock ha vissa spänningar värda att lägga märke till. Till att börja med bör fans notera hur Uso behandlar Ortons återkomst annorlunda än någon annan.

Jey Uso välkomnade inte Randy Orton till kampanjen

Innan Orton var tvungen att sitta över ett år i återhämtning, var han i en match mot The Usos. Efter WWE-legenden och Matt Riddle förlorade sina titlar till The Bloodline-medlemmar, nyheter kom in om Ortons skada och hur han behövde en operation för att bli bättre. Tyvärr för alla behövde han längre tid än väntat för att återhämta sig helt. Och nu när han är tillbaka som Jey Usos lagkamrat, försöker den senare sitt bästa för att undvika honom.

På hans Instagram story för ett par timmar sedanJey Uso publicerade en redigering inklusive sina Survivor Series-lagkamrater på en parodi “Yeet”-låt, som först rappades till av Pete Davidson och Timothee Chalamet på SNL.

Det kusliga med den coola redigeringen var att den inkluderade alla hans lagkamrater utom Randy Orton. Eftersom han laddade upp det flera timmar efter den senares officiella tillkännagivande i WWE, kan vi anta att han medvetet ignorerade honom.

Dessutom, när The American Nightmare tillkännagav “Apex Predator” i deras team, bar Jey Uso en orolig blick i ansiktet. Detta beror på att Orton skadades på WWE TV av The Usos som en del av en story för att skriva The Viper från TV. Så WWE kanske utnyttjar det som spelar upp spänningen mellan Jey Uso och Randy Orton.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av WWE (@wwe)

Med tanke på den uppenbara historien mellan de två brottarna skulle det inte vara en överraskning att Orton kommer för Jey Uso efter deras lagmatch i Survivor Series i helgen.

Randy Orton att starta en fejd med Jey Uso?

Den mest uppenbara anledningen till att de två brottarna engagerade sig i en fejd är det faktum att Uso och hans tvilling var de personer som satte honom i konkurs i över ett år i kayfabe. Så om WWE vill tjäna pengar på fortsättningen av historien, skulle det vara ett bra ställe för Orton att starta om sin singelbrottning.

“Answer Your Phone… Bro!”: Judgment Day Star försök att avskräcka Randy Orton från Survivor Series WarGames-deltagande, timmar efter WWE Return Announcement

Till och med när Cody Rhodes tillkännagav 43-åringen visade Usos ansikte hur orolig och rädd han var inför sin återkomst. Om det Stamford-baserade företaget inte ville gå vidare med att fortsätta den här storyn, skulle de inte ha uppmärksammat sådana detaljer i första hand.

Så det är mycket troligt för Randy Orton kommer efter Jey Uso efter att de avslutat sin Survivor Series-match. Men även under matchen kommer dynamiken mellan Jey Uso och Orton att vara en att se upp för.

Vad är dina tankar om detsamma? Tror du att Jey Uso framgångsrikt skulle kunna ignorera sin väg ut ur Randy Ortons sikte? Eller är ansiktet av nära förestående?

RELATED ARTICLES

Mest populär