Saturday, December 9, 2023
HemF1SE: Fansens känslomässiga hyllningsvideo om Lando Norris speciella dag gör papayaarmén tårögd

SE: Fansens känslomässiga hyllningsvideo om Lando Norris speciella dag gör papayaarmén tårögd

Från att säga “Mitt mål är att vara i Formel 1” till att säga: “Jag älskar att köra Formel 1 för att jag älskar att köra. Det är därför jag aldrig kan kalla det ett jobb”, har Lando Norris kommit långt. Han var en pojke som hade en dröm, en han uppnådde 2019 när McLaren gav honom sin officiella uppmaning. Det har bara gått fem år sedan den unge britten gick med i sporten, men han har gett otaliga minnen till McLaren-fans, grävt sig in i deras hjärtan. Den 13 november, hans födelsedag, när han fyllde 24, en sammanställning av allt Lando Norris är hur papayaarmén firade.

För ett par veckor sedan, på den mexikanska GP, träffade ett ungt fan Norris på hans födelsedag. När fansen träffade sin hjälte kunde han inte kontrollera hans tårar, och Norris kunde inte låta bli att krama honom. Mindre än en vecka senare i Brasilien öppnade britten upp sig om upplevelsen. Han sa: “Att tro att jag har inflytande på någon att få dem att gråta på ett bra sätt, det är något väldigt speciellt. Det är verkligen en av de bästa bitarna med (att vara en F1-förare). Att se den här responsen och ha den där känslan av att göra människor glada, det är en så sällsynt sak.”

Hur omärkligt det än kan tyckas för honom att han kan göra människor glada bara genom att köra bil, det är sant. Trots all lycka han har gett dem, postade ett fan en video på X med allt som har lett fram till detta ögonblick i Norris karriär. Från att bli den yngsta mästaren i senior karting till att bli den yngsta britterna att tävla i F1. Från att nå sin pallplats till varenda en som har följt, och från att vara en hardcore racer på banan till att vara så ohämmat Golden Retriever-liknande utanför det. Allt finns där.

Carlos Sainz och Lando Norris “Dating Show”-stilade kampanj för “The Neftlix Cup” vinner fansens hjärtan

McLaren-föraren kan ha sagt, “Vad gör jag? Jag kör bara bil, så sluta gråta.” Men det hindrade inte papayaarmén från att “gråta” och “snyfta” oavsett.

Lando Norris resa är “förödande” känslomässig, särskilt på hans födelsedag

Bortsett från båtlasten med F1-minnen Lando Norris skapat under de senaste fem åren, har videon utdrag av hans far, Zak Brown, och Christian Horner som pratar om Norris. Det är historien om hur han har tagit sig in i alla McLaren-fans hjärtan. Hur kunde papayaarmén inte bli känslosam efter att ha sett den här oden som praktiskt taget fick dem att bli kära i honom igen?

Med allt som Norris har uppnått hittills, hur kunde fansen inte vara stolta över honom?

Att titta på videon var som att öppna upp ett gammalt fotoalbum, en trip down memory lane. Och vad gör det till människor? Nostalgi. Och leder inte nostalgi till glada tårar oftare än inte?

Det förklarar tårarna. Det bevisar också hur mycket den unge britten har kommit att betyda för papayaarmén.

Blanda Lando Norris resa genom åren med Harry Styles Fine Line? Det är ett recept på en snyftsession.

Videon är så känslosam att den fick folk att jämföra den med att slita ut sina hjärtan. Woah, det är en verklig inverkan du har haft på dina fans, Lando.

Vad är ett annat ord för den känslan? Förödande.

Vad var din reaktion efter att ha sett videon? Med Lando Norris själv ord, “gråter du? Jag tror att jag gråter.”

RELATED ARTICLES

Mest populär