Sunday, February 25, 2024
HemWweSe: En skadad Charlotte Flair bevisar sin kärlek till maken när hon...

Se: En skadad Charlotte Flair bevisar sin kärlek till maken när hon flyger utomlands för att visa upp sitt stöd

För nästan två veckor sedan, Charlotte Flair chockade världen genom att plötsligt skrika av ångest när hon skadade sitt knä när hon slogs mot Asuka. Då avslöjades att hon skulle vara ur spel i nio månader på grund av knäskadan. Mitt i en sådan förödande skada, gjorde Charlotte Flair sin oväntade närvaro i en brottningsmatch med hennes man Andrade El Idolo.

Amerikas favoritvideo idag

Charlotte Flair kom för att försörja sin man

Andrade El Idolo blev nyligen en del av CMLL:s Super Viernes, där han ledde ett team som heter The Andrade Dynasty. Viktigast av allt, Flair kom också till det evenemanget strax efter Idolos match. I en video som delas på X verkade den 14-faldiga mästaren ha ont när hon var på kryckor när hon närmade sig den främre raden, som var närmast ringen.

Hennes skada var synlig när hon gick med yttersta försiktighet. Bara för att meddela dig, på grund av sin skada är hon nu planerad att opereras i ett knä i början av januari. Med detta är det uppenbart att dessa rykten i det förflutna inte hade någon relevans. Dessutom gjorde ett drag från AEW-stjärnan tidigare det säkrare.

Hur förstörde El Idolo alla dessa spekulationer och rykten?

Tja, fansen började klia sig i huvudet för att veta vad den faktiska kemin var mellan Charlotte Flair och Andrade El Idolo. Allt började när Flair slutade skriva om sin man på sociala medier. Det gjorde hon dock oftast tidigare, vilket fick fansen att spekulera om spänningar mellan paret. Dessutom brukade hon alltid träna med sin man, men hon delade plötsligt en ny träningspartner, Torrie Wilson, som ersatte hennes man i så fall.

Läs mer – Another One Gone Too Soon…RIP”: Hjärtskärande uppdatering när Ric Flairs “favoritmotståndare” går bort vid 68, fansen lämnade tårar i ögonen

Men dessa spekulationer bleknade plötsligt när Idolo, överraskande nog, använde Flairs signaturdrag, The Figure Eight, för att vinna en seger över Scorpio Sky. Den förhärskande AEW-stjärnan försökte använda Skys knän som en strategisk fördel för att säkra vinsten. Till slut besegrade han sin motståndare med sin frus gå-till submission-drag.

Som framgår av videon Flair, visade att det kanske inte finns några spänningar mellan paret. Utöver det var alla dessa samtal om skilsmässan bara rykten. Vad tror du? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär