Wednesday, February 21, 2024
HemWweSe: CM Punk blir mobbad av Chicago Crowd på väg ut ur...

Se: CM Punk blir mobbad av Chicago Crowd på väg ut ur arenan efter massiv WWE-återkomst på Survivor Series WarGames

Efter en nästan tre månader lång paus från den kvadratiska cirkeln, Cm punk har återvänt, och den här gången är han i WWE. 45-åringen återvände till sitt tidigare företag, till stor glädje för sina anhängare, efter en nästan tio år lång separation från det. Och det ska bli spännande att se vad som kommer att planeras för The Second City Saint när berättelsen går framåt.

Amerikas favoritvideo idag

Under tiden har en video där Punk lämnar All-State Arena och återvänder hem blivit populär på X. Videon visade supportrarnas orubbliga tillgivenhet för honom på ännu ett sätt.

Fansen omringar CM Punk för att se bort honom

CM Punk hade en fantastisk comeback idag, eftersom det inte verkade troligt att han skulle göra ett framträdande i Survivor Series. Han gick in på arenan och skrämde fansen på äkta CM Punk-manér. Men en video där han återvände från arenan blev väldigt populär.

Tja, en video på X visade upp fansens kärlek till CM Punk. Medan han återvände till sitt hem, omringade fans hans G-Wagon och bad honom om autografer. Punk visade generositet och vände sig till de flesta av dem och skrev på vad han än blev ombedd att göra.

Med fansen tydligt glada över hans återkomst, kommer det att bli spännande att se hur WWE skapar en handling för 45-åringen.

CM Punk kanske jagar Seth Rollins tungviktsrem

Nu när Punk har kommit tillbaka till WWE kan spekulationer om en möjlig story för honom förväntas. Tja, hans återkomst var definitivt inte en olycka, som Trippel H sa på presskonferensen att WWE tog tillbaka honom för att fansen ville att de skulle göra det. Det rapporterades också att Punk har ett 3-årskontrakt med WWE nu.

Eftersom hans vistelse är säker, är det möjligt att Punk i slutändan kan jaga Seth Rollins’ Världsmästerskap i tungvikt härifrån. Inget är dock säkert just nu. Intressant nog kan det också noteras att en video på Rollins blev viral när 45-åringen gjorde entré. Rollins sågs visa sin ilska och var en huvudvändare tack vare hans flera handgester mot Punk.

Troligtvis kan detta vara en del av kayfaben, och vi kunde se Punk gå mot Rollins på WrestleMania. Ingen är dock säker på vad planen för CM Punk kommer att vara direkt. Vad tror du att Punk med största sannolikhet kommer att vara inblandad i?

RELATED ARTICLES

Mest populär