Tuesday, February 27, 2024
HemWweSE: Charlotte Flair riskfri när hon delar första titt på sitt knä...

SE: Charlotte Flair riskfri när hon delar första titt på sitt knä efter operationen

WWE-fans lämnades i chock när WWE meddelade att Charlotte Flair hade ådragit sig en allvarlig skada. Även om många tänkte på det som en möjlig kayfabe, tyvärr var skadan som drottningen av WWE har ådragit sig mycket verklig. På grund av detta kommer hon att gå miste om nästan 9 månaders action. Men medan fans är oroliga för hennes nuvarande status, har den tidigare WWE-mästaren delat med sig av några positiva uppdateringar om hennes tillstånd.

Amerikas favoritvideo idag

Hur mår Charlotte Flair?

Flair tog till sina Instagram-berättelser och delade ett klipp där hon nämnde att det var hennes första dag utanför sjukhuset efter operationen. Det ser ut som om hon var på ett rehabiliteringscenter men uppdateringar är knappa. Flair ådrog sig en skada för några veckor sedan i avsnittet 12/8 av Friday Night SmackDown. Skadan inträffade under hennes bråk med Asuka. När hon var på väg att hoppa från ett spännfäste för att attackera morgondagens kejsarinna råkade hon snubbla vilket resulterade i en smärtsam olycka.

Efter en undersökning av domaren avbröts matchen. Efter detta eskorterades hon försiktigt till kulisserna. Ytterligare bedömning gjordes av det medicinska teamet som fanns på platsen. Där bekräftades att hon ådragit sig några allvarliga skador. Ett par dagar senare avslöjades fler detaljer om hennes skada.

Ordet runt om i stan var att hon troligtvis hade fått en ACL-rivning. Men enligt insiders uppgavs det att det var mer än bara en ACL-rivning. Utöver det rapporterades att hon tidigare ådragit sig ytterligare några skador i samma ben.

Det rapporterades att den 37-åriga stjärnan troligen skulle genomgå det kirurgiska ingreppet runt semesterperioden. Men den här uppdateringen av Flair kom in vid rätt tidpunkt med tanke på uppdateringen hon hade gett sina fans nyligen.

Varför var Charlotte Flair rädd?

Nyligen gick Flair till X (tidigare Twitter) för att dela hur hon mår efter operationen. Flair sa att det var första gången hon var riktigt rädd. Anledningen bakom det är det faktum att hon för det mesta skulle vara ur spel 2024. Som sagt av WWE kommer Flair att gå miste om nästan 9 månaders brottning. Detta inkluderar kommande Royal Rumble, WrestleMania och många fler Premium Live Events.

Samtidigt som hon har sagt att denna skada har varit ett mentalt och fysiskt slag för henne, försöker hon hålla sig stark genom denna svåra tid. Hon tackade också sina fans för att de visat konstant kärlek och stöd till henne. När Flair gick in på sin första dag av fysisk rehabilitering kunde fansen bara be för hennes snabba återhämtning. Vi önskar The Queen of WWE ett snabbt och hälsosamt tillfrisknande och en kraftfull comeback till WWE.

Se historien: Viral Sports Moments News Video Woman Unleashes Relentless Punches in WWE Stunt Showdown

RELATED ARTICLES

Mest populär