Wednesday, December 6, 2023
HemUfcSE: Chance the Rapper visar upp Nate Diaz varumärke Stockton Slap, tidigare...

SE: Chance the Rapper visar upp Nate Diaz varumärke Stockton Slap, tidigare UFC Star Reacts

Nate Diaz är älskad av MMA-fans för sin ofiltrerade personlighet och attityd. Stockton-infödingen började sin UFC-resa som en del av The Ultimate Fighter säsong 5 2007. Diaz är känd för sitt obevekliga tryck och otroliga cardio som har sett många fighters drunkna mot hans angrepp inne i Octagon. Han har anmärkningsvärda segrar över fighters som Donald CerroneConor McGregor och Anthony Pettis.

Men hans varumärkesdrag har blivit “Stockton Slap” där han slår sin motståndare och hånar dem mitt i sina slagsmål! Nyligen har ett klipp på Instagram fångat fansens uppmärksamhet, där Diaz ses umgås med hiphopstjärnan, Chance the Rapper. Och interaktionen mellan de två är anmärkningsvärd eftersom Chance visar upp sina färdigheter inom kampsport genom att imitera Diaz’ ​​varumärkesdrag! Låt oss ta en titt på skenorna som visas!

Chance the Rapper imponerar på Nate Diaz med sin “Stockton Slap”

The Stockton Slap har blivit en del av MMA meme kultur och fandom på grund av Diaz popularitet. Nate och hans bror Nick har båda använt draget i sina slagsmål, men det var den yngre Diaz som gjorde “smällen” populär bland fansen. Faktum är att UFC:s vd Dana White också har tagit emot flytten i en viral video!

Till och med Conor McGregor kunde inte undgå “Stockton Slap” eftersom Diaz lyckades landa draget flera gånger på den irländska stjärnan under sina två möten. Och i den senaste videon som går runt på internet visar Chance the Rapper upp sin version av draget framför Diaz!

Videon delades på Diaz Instagram-berättelse. De två männen träffades nyligen i Chicago. I videon kastar Chance en combo mot kameran och refererar till “Stockton Slapping” sin imaginära motståndare. Flytten drar till sig ett skratt från Diaz som uppenbarligen var glad över att se hyllningen till hans kampstil!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Inside Fighting (@insidefighting)

Diaz slogs senast mot Jake Paul i en boxningsmatch i augusti i år. Kampen slutade med en avgörande seger för Paul. Men utsikterna att de två slåss igen i en MMA-match har fått några intressanta kommentarer från Paul.

Jake Paul är redo för en revansch mot Diaz i MMA

Jake Paul, som siktar på att bli världsmästare i boxning, är öppen för en MMA-satsning om PFL och Nate Diaz ringer. Planerad för en åtta rundor i cruiserviktsmatch mot Andre August, fortsätter Paul att fokusera på sin boxningskarriär. Hans senaste seger mot Nate Diaz i augusti visade upp hans utvecklande färdigheter.

Trots Diaz försök att sätta upp en boxningsrevansch, ser Paul det som ett desperat drag. Paul, redo för en MMA-utmaning, sa: “Vi är redo, MMA, slutet av 2024, 10 miljoner dollar, vilket är mer än vad han (Diaz) någonsin gjort för en MMA-kamp – någonsin.”

Sammanfattningsvis tar rivaliteten mellan Jake Paul och Nate Diaz en spännande vändning när Paul uttrycker sin öppenhet för en MMA-satsning. Trots att deras tidigare boxningsmatch slutade till Pauls fördel, lägger möjligheten till en revansch i den blandade kampsportsvärlden ett nytt lager till berättelsen.

Tror du att Nate Diaz kommer att kunna hämnas sin boxningsförlust om Jake Paul möter honom i en MMA-match? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär